Ulykkelig Anette Heick: Gav hjerteskærende besked til Keld & Hilda

28/9/20 07:42

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Ditte Capion
Nu fortæller tv-værten om en hændelse, der gjorde hende ulykkelig.

Det er ikke altid nemt at komme fra en familie, hvor hele Danmark er på fornavn med ens forældre. Det kan tv-vært og sanger Anette Heick skrive under på. Selvom hendes efternavn er kendt af de fleste danskere, så følte den 48-årige det ikke altid som en styrke, at hun var datter af det navnkundige entertainer-par Keld & Hilda. Det fortæller hun i tv-programmet Til Middag Hos, hvor kendte spiser middag sammen og deler historier fra deres liv. 

Anette Heick er vokset op på de skrå brædder, fortæller hun. Siden barnsben har hun været med sine forældre land og rige rundt, når de optræder med deres fælles show. Den yngre Heick har sågar overtaget en optræden for mor Hilda, engang hun var syg. Det var dog ikke altid nemt, i takt med at Anette Heick blev ældre. 

"Jeg har mega respekt for det, mine forældre laver, men deres musik er ikke min," fortæller Anette Heick i løbet af tv-programmet. 

Var ulykkelig

Heick fortæller i programmet, at hun er stolt af sine forældre, så måtte hun risikere at såre sine forældre ved at takke nej til at spille mere med dem. I 2005 udgav af Anette Heick selv debutalbummet "Right Time". Albummet var langt fra dansktop, og derfor måtte hun også lægge afstand til sine berømte forældre. 

"Jeg ødelagde mit eget arbejde ved at optræde sammen med dem," fortæller Anette Heick om den dramatiske beslutinng. Inden hun uddyber. 

"Jeg er ulykkelig over, at det er sådan, det er, men hvis jeg skal have en jordisk chance for at klare mig, så bliver jeg simpelthen nødt til at sige nej til, at vi stiller op til noget sammen," fortæller Anette Heick.