Hans livretter er danske klassikere som stegt flæsk og tarteletter. Alligevel har Umut Sakarya formået at tabe sig en hel del.
Det afslører han overfor SE og HØR under optagelser til det nye program “Langt fra Landsholet”, der får premiere på Kanal 5 og discovery+ i det nye år.
"Jeg er gået fra 122 til 97 kilo," fortæller den kendte kok, der er medejer af restauranterne Guldkroen og Guldgrillen i Danmark.
Han fortsætter med at fortælle, at han er begyndt at kunne løbe og har fået bedre kondition. Takket være “Langt fra Landsholet”, hvor han de sidste tre måneder har prøvet kræfter med håndbolden.
Derudover er han også begyndt at føre en sund livsstil. Og det kan altså mærkes i kroppen, fortæller han.
Det betyder dog ikke, at det er helt slut med de danske klassikere.
"Aldrig slut med stegt flæsk, men mere varieret, så der kommer også rødbeder til," slutter han.