Undersøgelse afslører: Kvinder med dette undertøj er mere utro

Foto: Shutterstock
Kvinder med undertøj fra ét særligt brand, har en større tendens til at være utro, viser ny undersøgelse.

Mest læste i dag

Kvinder, der bruger undertøj fra M&S, er mere tilbøjelige til at være deres partnere utro. Marks & Spencer har nemlig vist sig at være det foretrukne undertøjsmærke blandt kvinder, der er utro.

En undersøgelse blandt 1.000 kvinder, der alle har indrømmet, at de eller har været deres partner utro, har fundet ud af, hvilket undertøjsmærke, kvinderne foretrækker at være iført, når de er utro.

Intet mindre end 34% af de adspurgte kvinder svarede, at de foretrækker at være iført undertøj fra M&S. Det skriver Daily Star

31-årige Amy, der har indrømmet, at hun er sin partner utro, har fortalt, at det er hendes foretrukne valg, når hun mødes med sin hemmelige elsker.

"M&S-trusser er stort set fejlsikre. De ser godt ud og føles godt, og er meget bedre end de tossede erotiske trusser, der tilbringer det meste af deres tid oppe i bagdelen," siger hun ifølge Daily Star.

"Vi har udspurgt 1.000 af vores kvindelige medlemmer, for at få kendskab til nogle få øjenåbnende fakta om utroskab," siger en talskvinde for datingsiden Illicit Encounters, som har udført undersøgelsen.

"Vi fandt ud af, at Marks og Spencer var det primære sted, hvor kvinder købte sexet undertøj til deres elskers øjne, efterfulgt af Victoria's Secret og Agent Provocateur."

Jessica Leoni, der er tilknyttet Illicit Encounters som ekspert, har også udtalt sig om den nye undersøgelse, der altså viser, at mange utro kvinder køber undertøj i Marks & Spencers.

"Marks & Spencer er den foretrukne butik for kvinder, når de skal købe lingeri, de kan have på i forbindelse med utroskab," lyder det fra hende.

"Det er ikke blot praktisk at kunne få dagligvarer og sexet undertøj på ét sted. Det er også meget nemmere at gemme på sit kontoudtog."

"En transaktion fra M&S kommer til at se meget mindre suspekt ud, end eksempelvis en transaktion fra Victoria's Secrets eller Agent Provocateur."

Anbefalet til dig