Ung kvinde død på operationsbordet: Ville ligne Kim Kardashian

26/04/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Endnu et ungt menneske har mistet livet efter en plastikoperation.

Mest læste i dag

En amerikansk OnlyFans-stjerne og Kim Kardashian-lookalike er død af et hjerteanfald, efter hun var ved at komme sig efter en plastikoperation.

34-årige Christina Ashten Gourkani, der online var kendt som Ashten, døde på hospitalet i sidste uge timer efter operationen.

Hendes hjerteknuste familie delte den triste nyhed online og åbnede en GoFundMe-side i et forsøg på at hjælpe med at betale for hendes begravelse i næste uge. Det skriver Mirror.

I en udtalelse på siden udtrykte familien deres chok og sorg over nyheden, samt en beskrivelse af, hvad der nøjagtigt skete.

"Det er med dyb sorg og et uhyre tungt knust hjerte, at vi må dele den mest rystende, uheldige og uventede bortgang af vores smukke elskede datter og søster Christina Ashten Gourkani," lød det.

Familien fortæller videre, at de fik et opkald kl.04.30 torsdag morgen, og ar nogen skreg "Ashten dør, Ashten dør." Familien beskrev, hvordan opkaldet var som et levende mareridt.

Foto: Instagram

De beskrev hende som "sådan en omsorgsfuld og kærlig fri ånd, der altid tog sig tid til at bringe et smil frem på alles ansigter, der krydsede hendes vej".

"Christina Ashten Gourkani du vil for altid være vores skytsengel," afsluttede familien erklæringen.

Anbefalet til dig