Ung kvinde hævder at være Madeleine McCann: Nu 'grilles hun' i TV-show

Af: Ida Hansson

|

27/03/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Julia Wendell, 21, som i øjeblikket venter på resultaterne af tre DNA-prøver og en genetisk test, vil optræde i det amerikanske talkshow Dr. Phil.

Lige nu læser andre også

Den unge kvinde, der hævder, at hun muligvis er det britiske barn Madeleine McCann, vil blive 'afhørt' af Dr. Phil om, hvorvidt hendes påstande er en del af et "grusomt fupnummer".

21-årige Julia Wendell venter i øjeblikket på resultaterne af tre DNA-prøver og en genetisk test, efter hun sensationelt hævdede, at hun troede, hun kunne være Madeleine, som forsvandt under en familieferie til Portugal i 2007.

Dr. Fia Johansson, en privatdetektiv, der i øjeblikket hjælper den polske statsborger, Julia, med at lære sin sande identitet at kende, afslørede i sidste uge, at Julia ville optræde i det amerikanske talkshow 'Dr.Phil'. Det skriver Daily Star.

Og nu har Dr Phil-hjemmesiden givet mere indsigt i episoden, der sendes i dag den 27. marts.

"I et eksklusivt interview afslører Julia Wendell, hvad hun opdagede, der fik hende til at tro, at hun var pigen, der forsvandt i 2007 som 3-årig. MenWendells forældre i Polen insisterer på, at hun er deres biologiske barn og nægter, at hun blev kidnappet. McCann, som ville være 19 år gammel nu, blev bortført i 2007, mens hun var på ferie med sin familie i Portugal og formodes død.Er McCann endelig blevet fundet? Eller er det her en grusomt fupnummer?" står der på hjemmesiden.

Dr. Johansson, der delte nyheden på Instagram i sidste uge, skrev: "Jeg er meget glad for, at Julia får en platform til modigt at tale op om, og kaste lys over sin voldelige fortid og forhåbentlig bringe hende tættere på retfærdighed!"

Og på sin Instagram-story delte hun en teaser af showet.

"Jeg tror, ​​at jeg er Madeleine McCann. Vi venter på resultater," siger Julia i klippet.

Og det ser ud til at være det seneste nye i sagen. I en tidligere Instagram Live - som varede i omkring 40 minutter - virkede Dr. Johansson sikker på, at hun vil være i stand til at bruge DNA-testresultaterne til at se, om hun faktisk er datter af Gerry og Kate McCann.

Mange af jer spørger, hvorfor Kate og Gerry ikke er involveret. Det er ikke nødvendigt – Madeleine McCanns DNA er der allerede. De behøver ikke blande sig i mediepressen. Når DNA-testen kommer, som jeg virkelig venter hårdt på og hver dag tjekker status på den, vil vi matche med en DNA-test af (Madeleine) McCann.[Hun kunne også matche] enhver anden derude, der leder efter deres barn, som måske forsvandt på det tidspunkt," sagde Dr. Johansson.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig