Ung kvinde opdagede utroskab: Så gjorde hun noget helt vanvittigt og ulækkert

Af: Naja Radik

|

22/08/2022

Foto: Privat
Foto: Privat
Myndighederne modtog et telefonopkald fra en bekymret nabo, der bemærkede en dårlig lugt fra hjemmet til den 22-årige kvinde og manden, der menes at have være i 30'erne.

Mest læste i dag

En ung kvinde er blevet arresteret for, at have myrdet sin mand og hugget ham i stykker, før hun kogte hans jordiske rester. 

Den 22-årige kvinde fra Afghanistan, der er mor til en femårig pige, parterede sin mands lig og kogte hans jordiske rester op, før hun blev opdaget af politiet i Iran lørdag den 13. august. 

Lokale medier rapporterede ifølge The Mirror, at politiet fandt det lemlæstede lig i af manden, der anslås at være i slutningen af 30’erne, på en ejendom i byen Eslamshahr i Teheran-provinsen. 

Myndighederne modtog et telefonopkald fra en bekymret nabo, der slog alarm, efter at have bemærket en dårlig lugt fra ægteparrets hjem. 

Den unavngivne kvinde afslørede angiveligt, at hun konfronterede sin mand med hans utroskab, men det eskalerede hurtigt. 

En indledende undersøgelse hørte også den unge kvindes beretning om det misbrug og vold, hun angiveligt blev udsat for i hænderne på sin afdøde mand. 

“Jeg opdagede min mand og hans elskerinde derhjemme, og vi havde et skænderi, efter at kvinden var gået. Min mand tog kniven frem.” 

“Jeg sagde til ham, at hvis han var mig utro, skulle han slå mig ihjel, så han kunne slippe af med mig. Han rakte mig derefter kniven,” sagde hun. 

Den 22-årige holdt angiveligt kniven mod maven og spurgte: 

“Hvordan ville du dræbe mig, hvis du ville dræbe mig?” 

Hvortil han svarede: 

“Jeg ville stikke dig i maven.” 

Hun skal derefter have grebet kniven og stukket ham. 

Mandens lig er siden blevet taget af myndighederne til obduktion. 

Den unge kvinde fortalte angiveligt efterforskerne: 

“Min partner plejede at slå mig og min femårige datter og han forrådte mig flere gange. Jeg var træt af denne opførsel, og det var derfor, jeg dræbte ham.” 

Eslamshahrs politichef, Ali Aghakarkhane sagde: 

“Først kom den anklagede med modstridende udtalelser, men fortsatte derefter med, at beskrive mordet i detaljer og hævdede, at hun dræbte sin mand på grund af et usædvanligt forhold, som han delte med en anden kvinde.” 

Kvinden fortalte lokale medier, at hun er bekymret for konsekvenserne af sine handlinger og at hun desperat savner sin datter. 

Hun afslørede angiveligt, at hendes mand også er hendes fætter, og at de giftede sig for syv år siden, da hun var bare 15 år gammel. 

Hun sagde: 

“Efter brylluppet indså jeg, at han ikke havde nogen interesse i mig og blev tvunget til at gifte sig med mig af sine forældre. Den første nat efter brylluppet stirrede han ind i mine øjne og sagde ærligt, at han ikke var interesseret i mig, og at han havde forhold til andre kvinder.” 

Der var ingen indikation i iranske rapporter eller medier om, hvorfor hun havde valgt at koge sin nu afdøde mands rester.

Anbefalet til dig