Ung mand dræbt og kvinde i livsfare - ny Red Bull- ecstasypille er en farlig ”cocktail”

04/02/2020

Nanna Christina Smidt

Foto: Warwickshire Police. Dette er et billede af den berygtede Red Bull-pille.
En mand på 19 år er afgået ved døden efter at have indtaget en livsfarlig ny ecstasypille, som kobles sammen med Red Bull. Det er også gået grueligt galt for en 22-årig kvinde efter at have indtaget samme stof.

Mest læste i dag

Red Bull er ikke det sundeste i verden – det ved næsten alle, men det bliver især en farlig cocktail når det kombineres med stoffer. 

Opkaldt efter Red Bull

Det seneste store hit inden for narkotika er den nye Red Bull-ecstasy-pille, som især er populært i studiemiljøet. Det skriver Dailymail.co.uk. 

Politiet blev indkaldt til en forsamling af unge i Leamington Spa omkring klokken fem lørdag morgen fordi to unge mennesker – en mand på 19 og en kvinde på 22 – var ude af kontrol. I døgnrapporten står der, at manden var blevet alvorlig syg.

De unge menes at være blevet syge, efter at have taget en pille, som er opkaldt efter den populære energidrik Red Bull.

Blev kørt til hospitalet

Den 19-årige mand blev kørt til hospitalet sammen med kvinden. Manden døde senere af sine skader. 

Pete Hill fra Warwickshire Police var chorkeret over det nye stof og kondolerer til forældrene: 

”Vores tanker er hos teenagernes familie, og de får støtte i øjeblikket. På nuværende tidspunkt mener vi, at synderen er en rød hexagonal pille ved navn' Red Bull ', som menes at være MDMA, og vi er bekymrede over, at der måske er andre, der også har taget dette,” fortæller han til Dailymail.

Dødsårsagen er endnu ikke bekræftet, Så derfor er der ikke 100 % sikkerhed for, at det er stoffet har forårsaget en dårlig reaktion eller en overdosis, men politiet anbefaler alle, der også har taget de berygtede Red Bull-piller til at søge læge.

 

 

Anbefalet til dig