Ung mand kørte på motorvejen: Så fik han et opkald, der ændrede hans liv

03/5/22 14:20

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
En ung mand kørte på en dansk motorvej, da han pludselig fik et opkald, der ændrede hans liv.

En ung mand fra Frederikssund Kommune har for nylig fået et opkald, der har ændret hans liv på et splitsekund. Han blev nemlig ringet op af Danske Spil, der kunne fortælle ham at han havde vundet en gigantisk gevinst.

Manden har spillet Lotto om onsdagen i mange år, da de altid har gjort dette i hans barndomshjem. Og nu har vedholdenheden givet pote for ham. Han har nemlig vundet en gevinst på intet mindre end 34,6 millioner kroner. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

"Jeg var på vej på arbejde, og kørte på motorvejen, da hun ringede fra Danske Spil. Først troede jeg, det var telefonfis. Jeg var lige kørt ind i inderste spor for at tale, men da jeg fik beskeden, måtte jeg finde den nærmeste afkørsel, for jeg kunne mærke, at hjertet bankede," siger vinderen.

Da han fik overbragt den fantastiske besked, var der én, han straks måtte ringe til: hans far. Han var dog så begejstret og overrasket, at han havde svært ved at få overbragt budskabet til ham.

"Jeg kunne simpelthen ikke få det sagt, for jeg var stadig i chok. Jeg blev rørt, og begyndte faktisk at græde. Det gør jeg normalt ikke. Mine stemmebånd snørede sig sammen, og jeg prøvede at sige det til ham tre-fire gange, men kunne ikke, og kunne samtidig mærke, at han begyndte at blive lidt nervøs i den anden ende," fortæller han, og fortsætter:

"Så fandt jeg ud af, at jeg godt kunne råbe, men ikke tale, så jeg råbte simpelthen til ham, at jeg havde vundet i Vikinglotto."

Hans far svarede: 'Fedt, mand. Tillykke med det', men den unge vinder havde dog ikke fået informeret ham om, at det drejede sig om 34 millioner, hvorfor han råbte det til sin far.

Vinderen har dog ingen planer om at kaste om sig med penge. Indtil videre er det kun blevet til en ny trøje og en middag med kæresten. De har dog planer om at købe sig et nyt hus.

"Nu vil jeg leve mere, som jeg har lyst til, frem for at leve så økonomisk fornuftigt. Nu skal jeg leve lidt bedre. Jeg er både interesseret i godt tøj, teknik og biler. Før indgik jeg mange kompromiser, men det behøver jeg ikke mere. Samtidig vil jeg gerne have, at pengene holder resten af livet – jeg vil ikke sidde om tredive år og tænke, nå, det var så de millioner, nu er de væk," siger han.

Ydermere slår han også fast, at han har planer om at blive i den samme stilling. Han lægger dog ikke skjul på, at den store gevinst har givet ham en ro og gjort ham mindre bekymret.

Desuden har han løftet sløret for, at han gerne vil rejse til Grønland, Australien og USA, ligesom han gerne vil dele en del af pengene med sin nærmeste familie.