Ung mand var millionær i flere uger uden at vide det

18/1/23 08:20

Thea M. Andersen

Foto: Shutterstock
En ung mand fra Køge Kommune smiler lidt ekstra i disse dage. Hans bil har nemlig 'aldrig været så meget værd'.

Nu om stunder kan man øge en brugt bils værdi betragteligt, hvis man fylder tanken op med benzin… eller man kan gøre, som en ung mand fra Køge Kommune uforvarende gjorde, da han lod sin Lotto-kupon ligge i handskerummet… der blev hans brugte bil pludselig mange penge værd.

”Det var en femugers-kupon, som jeg havde kørt rundt med i bilen, så min bil var en million kroner værd – så meget har den aldrig været værd!” griner manden.

Han fortæller, at han udadtil bevarede roen, da han endelig fik tjekket sin kupon, og manden i kassen fortalte, at kuponen var mere end 5.000 kroner værd.

”Det var en ældre mand, der kørte den igennem. Han var mere oppe at køre end mig, da han opdagede, at der var mere end 5.000 kroner på den,” fortæller den unge mand, som skyndte sig hjem for at tjekke kuponen på sin computer.

”Man har jo en anelse om, hvad det kan være, og det kunne være hyggeligt. Så slog jeg det op på computeren, og der stod ’Tillykke! Du har vundet en million.’ Det var meget rart, kan man sige,” fortæller han beskedent.

Lige ved at gå galt

Milliongevinsten var et resultat af Lottos Millionærgaranti, som hver uge rammer to tilfældige blandt alle ugens spillede Lotto-rækker.

”Det er jo en speciel oplevelse, som man ikke har hver dag. Jeg kender heller ikke nogen, der har vundet før,” fortæller manden.

Og det havde han heller ikke selv, og derfor måtte han lige kontakte kundeservice hos Danske Spil, for at høre, hvordan han kunne få pengene udbetalt. Og der var det så lige ved at gå galt.

I første omgang kom netbanken nemlig med en fejlmelding.

”Der kunne jeg godt lige få tanken, at det var et eller andet fittelihut, jeg havde gang i. Men jeg kontaktede kundeservice hos Danske Spil, og de sagde, at jeg bare skulle genindlæse siden, taste det hele ind en gang til, og så trykke på ’udbetal’. Og så kom alle pengene, så jeg kunne se, at der stod en million på min konto. Det er altså ikke lige sådan et tal, jeg regner i normalt,” fortæller han.

Den unge mand tilføjer, at han allerede har brugt nogle af pengene. Han har nemlig købt en ny bil.

”Eller ny og ny… den er også brugt, men det går an for mit vedkommende. Og så skal jeg nok også på ferie til sommer… det skulle jeg nu i forvejen, men det kan da være, at jeg nu skal sidde lidt bedre i flyet,” siger han.

Derudover, så er han ikke så nervøs for, at gevinsten på en million kroner vil vende op og ned på tilværelsen.

”Havde der været to nuller mere på, så skulle jeg tænke lidt mere over det, men en million kroner… den skal nok få ben at gå på,” siger han.

Du kan læse mere om Millionærgarantien via dette link.