Ung mor mishandlet af sin mand: Disse 5 ord til en taxachauffør reddede hende

03/05/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Den 26-årige kvinde frygtede for sit liv, efter hun blev mishandlet i seks timer.

Mest læste i dag

Rosie Frankish blev misbrugt af sin mand, men blev reddet i hemmelighed, efter at have hvisket fem ord til en taxachauffør, da hun frygtede for sit liv.

Rosie Frankish mad Daniel Little tvang sig ind i hendes hjem, og mishandlede hende i seks timer.

Han slæbte hende derefter ind i en taxa, iklædt hendes pyjamas og dækket af hundeafføring og urin. Dog lykkedes det den hurtigtænkende Rosie at i al hemmelighed alarmere taxachaufføren - og han kørte hende i sikkerhed. Det skriver Mirror.

Daniel Little blev senere dømt til fængsel i tre år og syv måneder ved Liverpool Crown Court i sidste uge, efter at have indrømmet overfald og forårsaget legemsbeskadigelse.

"Jeg troede, han ville slå mig ihjel den nat. Jeg havde blå mærker i flere måneder bagefter. Taxaturen varede kun omkring 10 minutter, men det føltes som en evighed. Jeg tænkte på at kaste mig ud på vejen eller skrige ud af vinduerne efter hjælp," fortalte Rosie Frankish.

"Da Daniel gik ud, blev jeg i taxaen og uden overhovedet at bevæge mit ansigt, sagde jeg til chaufføren 'Bare kør. Bare kør. Nu'," sagde hun.

Foto: Cheshire Police/ Daniel Litttle

“Da han kørte afsted, greb Daniel fat i døren og prøvede at komme ind igen. Jeg nåede kun lige at komme væk. Jeg ønsker, at alle kvinder derude skal se hans ansigt og vide, hvad han er i stand til," har Rosie Frankish sagt.

I sin erklæring til rettensagde Rosie: "Psykologisk har dette påvirket mig. Jeg kan ikke sove ordentligt. Jeg føler, at jeg ikke kan tale med andre end min familie. Jeg føler mig sårbar som følge heraf. Når jeg lukker øjnene, kan jeg se hans ansigt fra den nat. Jeg plejede at elske at være alene, men nu det gør jeg ikke mere.

Daniel Little har en lang historik med 17 tidligere domme for 34 lovovertrædelser, herunder for vold.