Ung pige forarget over indpakningen: Kan du se, hvad hun har bestilt?

12/04/2023

Nicolai O. Haugsted

Foto: Privat
19-årige Holly-Ann Powell fik sig noget af et chok, da hendes pakke fra Wish kom med posten

Mest læste i dag

Da 19-årige Holly-Ann Powell var ved at scrolle gennem det store udvalg af billige ting på hjemmesiden Wish, valgte hun at forkæle sig selv. Derfor købte hun en dildo til 58 kroner.

Efter købet ventede hun spændt på, at hendes ‘lille’ lækre pakke ville dukke op, men da den endelig gjorde, blev hun virkelig chokeret.

Pakken var nemlig på ingen måde diskret pakket ind, faktisk var den pakket så stramt ind, at det var meget tydeligt at se, hvad den 19-årige pige havde købt.

Holly-Ann Powell var da heller ikke i tvivl om, at det kvindelige postbud vidste, hvad der lå inde i pakken, som hun skulle overrække.

Hun holdt nemlig fast om pakken helt nede ved testiklerne, og holdt den nærmest som et sværd, da hun gav den 19-årige pige sin pakke.

“Det værste ved det hele var, at hun holdt den omkring klunkerne, og man var slet ikke i tvivl om, at der lå en dildo i pakken. Hun holdt det som et sværd, da hun overrakte pakken til mig,” fortæller Holly-Ann ifølge Mirror.

“Hun vidste helt sikkert, hvad det var, og jeg ønskede bare, at jorden ville sluge mig,” lyder det komisk fra den unge kvinde.

Skulle bruge udstyret til sit arbejde

Den 19-årige brite følte sig nødsaget til at dele sin oplevelse på de sociale medier, for at advare andre mod at købe sexlegetøj fra steder som Wish, hvor det måske ikke blive pakket så diskret ind.

Kvinden er ejer af en masse forskelligt legetøj, og hun sammenlignede det seneste køb med et tidligere køb, hvor det var meget diskret. Her kom hendes dildo i en lille æske, så ingen kunne regne ud, hvad der var i den.

Købet på Wish var dog hendes første, og det kom i hus efter, at hun havde hørt fra hendes veninder, at man kunne finde virkelig billige ting på hjemmesiden.

Billigt var nøgleordet, som Holly-Ann havde brug for, da hun har brug for alverdens sexlegetøj til hendes arbejde.

Hun lægger nemlig ikke skjul på, at hun laver lidt frækt modelarbejde til hverdag.

“Når jeg laver det arbejde, som jeg har på nettet, så er man nødt til at have legetøj og rekvisitter. Jeg begyndte at tænke, at legetøjet kan være ret dyrt, især i fysiske butikker,” lyder det fra kvinden, der fik råd fra veninderne.

“Nogle af pigerne spurgte så, om jeg havde prøvet wish? For en 15 centimeter dildo med stor omkreds kan koste helt op til 500 kr. Jeg fandt så den her dildo til 58 kroner, den lignede præcise de dyre, så jeg tænkte, hvad er det værste, der kan ske?”,

Det fandt hun så ud af, da hun modtog pakken af det ældre kvindelige postbud.

Foto: Privat

Anbefalet til dig