Uønsket salg ved McDonald's: Her kan du få stoffer med til burgeren

Foto: Shutterstock.com

De fleste lægger vejen forbi McDonald's, hvis de sulten efter burger og pomfritter. Ved McDonald's på Frederiksberg kan du også få stoffer med på vejen

McDonald's på Falkoner Allé 20 på Frederiksberg er et populært sted blandt unge, da mange af dem hænger ud foran burgerrestauranten i aften- og nattetimerne. Bliver man sulten, kan man også nemt få en burger og en bakke pomfritter.

Læs også

Blachman indrømmer stor fejl: Det var dumt

FrederiksbergLIV skriver dog, at de har talt med flere anonyme kilder, der beretter om, at det ikke er salget af fastfood, der tiltrækker de mange unge mennesker. Derimod er salget af narkotika foran burgerrestauranten også et stort trækplaster.

Ifølge lokalmediet har flere borgere også observeret, at flere store og dyre biler kører rundt på Falkoner Allé i nærheden af McDonalds.

"Der står ofte grupper af unge mænd foran McDonald's, som bare står der, og et par gange om ugen ser jeg store biler, der holder ind foran gruppen af drenge. Så snakker chaufføren med dem, og så finder der en udveksling sted," fortæller en anonym kilde til FrederiksbergLIV.

Rasmus Agerskov Schultz, der er vicepolitiinspektør hos Københavns Politi, oplyser at de har modtaget en anmeldelse om salg af narkotika på stedet. Derudover forklarer han, at de er ekstra opmærksomme på stedet.

Hos McDonald's er de også bekendt med problemet, og de samarbejder med politiet, hvis de kan behjælpelige med udlevering af blandt andet videomateriale.

"Vi samarbejder med politiet i forhold til at udlevere videomateriale, når de beder om det," fortæller Jan Jensen, der ejer McDonald's-forretningen på Frederiksberg, som også forklarer, at han ikke oplever, at salget foregår inde på selve restauranten.

Læs også

Voldsmand spærrer 18-årig kvinde inde: Der er bare ét problem

Hos Københavns Politi opfordrer de til, at man retter henvendelse til Din Betjent på Frederiksberg, såfremt man oplever noget mistænkeligt eller har noget at anmelde. Det kan ske på telefon 51 68 57 91.