Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt

Nyheder
Foto: Shutterstock
Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Mest læste i dag

Denne artikel blev udgivet for første gang i begyndelsen af 2024.

Den stigende popularitet af airfryers i danske hjem har nu også sat sit præg på bibliotekerne, hvor airfryer-kogebøger er i høj efterspørgsel.

På Odense Centralbibliotek er situationen så ekstrem, at samtlige 15 forskellige airfryer-kogebøger er udlånt, og en venteliste på den populære "Airfryer-grundbogen" tæller hele 66 reserveringer.

Efterspørgslen på airfryer-kogebøger har nået et punkt, at biblioteket er nødt til at informere låntagere om, at de tidligst kan forvente at kunne låne en airfryer-kogebog igen i 2026.

Det skriver TV 2 Fyn.

Selv i hovedstaden er airfryer-bøgerne i høj kurs. I Københavns Kommune er der ikke ét eneste bibliotek, der har en ikkeudlånt kopi af Britt Andersens Airfryer-grundbogen.

Står du derfor og har behøv for en gastronomisk guide til den nye køkkenmaskine, skal du enten finde dig godt til plads i den lange kø, eller gå ud og købe en bog for dig selv.

Denne stigning i efterspørgslen på airfryer-kogebøger er et klart tegn på, at danskerne er ivrige efter at udforske og udnytte potentialet i deres luftfritureapparater. Samtidig indikerer det også en stigende interesse for sundere madlavningsalternativer, der kombinerer smag med bekvemmelighed.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig