Væbnet røveri ved lokal Rema 1000: Gerningsmanden fortsat på fri fod

Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Politiet har igangsat en efterlysning.

Mest læste i dag

På en ellers rolig søndag aften blev freden brudt i Rødovre, da en Rema 1000 på Vestegnen blev skueplads for et væbnet røveri. En mand truede nemlig ekspedienten med en kniv og flygtede med et endnu ukendt beløb, hvilket har sat Københavns Vestegns Politi på en intens jagt efter gerningsmanden.

Det skriver Presse-fotos.dk, som fik hændelsen bekræftet af vagtchef Brian Holm. 

“Der er sket et røveri, hvor en mand har truet ekspedienten med en kniv. Røveren er sluppet afsted med et endnu ukendt beløb.”

Gerningsmanden er blevet beskrevet som en mørkhudet mand iført en mørk hoodie med hvide ærmer, og han er stadig på fri fod. Politiet har iværksat en omfattende sporsikring i butikken og opfordrer eventuelle vidner til at komme frem med oplysninger, der kan føre til anholdelse af den mistænkte.

Ingen personer kom til skade under røveriet, men hændelsen har efterladt et utrygt lokalsamfund, der nu må stå sammen for at genskabe følelsen af sikkerhed. Betjente arbejdede sent ind i aftenen med at sikre spor og afspærre området foran dagligvarebutikken, mens efterforskningen fortsatte.

Denne hændelse kommer kun tre dage efter et lignende røveri i en anden Rema 1000, hvor gerningsmanden flygtede i klipklapper.

Anbefalet til dig