Vandt 1 million kroner: Lottokupon lå det værst tænkelige sted

13/5/22 07:46

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
For en mand i slutningen af 50'erne fra Sorø-egnen blev vejen til en million kroner lidt af en gyser.

Mange ville sige at det at vinde i lotto kræver held, men det samme gælder især også, hvis ens gevinstkupon ender i den lokale kiosks skraldeaffald.

”Det hele står stadig friskt i erindringen. Den unge mand i kiosken tjekker min kupon, og så stod der på hans skærm, at præmien var over 5.000 kroner så beholder han af en eller grund gevinstkuponen og smider den ud,” fortæller vinderen, som har valgt at være anonym, med et grin.

Da han når hjem, og går på nettet for at indløse kuponen, går det op for ham at han efterlod noget meget værdifuldt i butikken. Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

”Det var lidt traumatiserede, for jeg havde ikke lagt mærke til, at der stod, at jeg skulle have gevinstkuponen med hjem for at kunne indløse den på nettet.”

Han skyndte sig at informere sin kone om uheldet, og nåede tilbage til butikken indenfor tre minutter. Dog for at finde ud af, at skraldespanden med hans million i var blevet tømt og smidt ud.

”Jeg finder så ham, der havde smidt skraldeposen ud, og beder ham om at finde posen frem igen. Og så bliver den tømt på gulvet midt i bagerafdelingen. Så ligger vi der, mig og to ungarbejdere, og graver i skraldet for at finde min gevinstkupon,” griner midtsjællænderen højt.

Efter flere intense minutters gravning efter guldet, finder de kuponen, som skilte sig særligt ud, da det ifølge den nybagte millionær var den eneste kupon, hvor der stod ordet ´anvis´ på.

Fejring med varme hveder og en særlig rejse
Selvom det hele endte lykkeligt, og han fik sin præmie med hjem, kan han alligevel ikke lade være med at tænke på, hvad der mon var sket med den værdifulde kupon, hvis han ikke havde nået tilbage til butikken i tide. 

Han kan forsikre om, at chokket har lagt sig, og det betyder, at der er kommet ro på til at tænkte over, hvad gevinsten med de mange nuller nu skal bruges på.