Vanvittig lørdag: Skete to gange i Føtex

26/4/22 08:43

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Lørdag aften skete det hele to gange.

Solen skinner altid på en vinder, og det har den i den grad gjort både fredag og lørdag sidste uge. Weekendens trækninger har nemlig budt på tre nye millionærer, som nu kan se frem til en rigere start på sommeren.

Det er nu en måned siden at den første tirsdagstrækning i Eurojackpot fandt sted. Det har gjort det muligt at spille med i det gigantiske, fælleseuropæiske Lotto spil hele to gange om ugen. Fredagens trækning i Eurojackpot bød desværre ikke på nogen vinder af førstepræmiepuljen. 

Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

Det er derfor heldigt, at en tredjeplads også kan være guld værd i Eurojackpot. En dansker var nemlig heldig at ramme 5+0 rigtige tal, hvilket giver en gevinst på intet mindre end 1.245.046 millioner skattefri kroner. Vinderkuponen blev købt hos SuperBrugsen Sakskøbing i Sydsjælland. 

Den forventede førstepræmiepulje i Eurojackpot stiger nu til 265 millioner kroner. Tallene trækkes næste gang tirsdag aften. 

To kuponer med millionærgaranti købt hos Føtex 

Selvom der ikke blev trukket en vinder af førstepræmien i lørdagens Lotto trækning, skal der vanen tro altid findes to vindere af Millionærgarantien, når der hver lørdag aften bliver trukket lod om 2x1 million kroner blandt alle spillede Lotto rækker. 

Det viser sig, at der i lørdags er hele to kuponer der er købt hos Føtex, som har gjor sin ejermand rig.

Aftens første heldige vinder havde købt sin kupon hos Føtex i Ebeltoft. På den anden side af Storebæltsbroen havde aftenens anden vinder også været i Føtex for at købe sin vinderkupon, nemlig hos Føtex Amagerbrogade i København. 

På lørdag er der 10 millioner kroner i førstepræmiepuljen, hvis de syv rigtige Lotto tal rammes. 

Der var desværre ingen vindere af førstepræmien i onsdagens Vikinglotto. Næste uges forventede pulje stiger derfor til 34 millioner kroner