Vanvittig VM-gevinst: Dansker scorer 90.000 kroner

06/12/22 12:14

Thea M. Andersen

Foto: Shutterstock
Fodbold-VM har budt på flere overraskende resultater, og en mand fra Århus forudså fire af dem på den samme oddset-kupon til utrolige odds 4.521, hvilket sikrede ham mere end 90 tusinde kroner.

En århusiansk oddser var lodret uenig med Danske Spils oddssættere, da han i sidste uge forudså resultaterne af fire VM-kampe i sidste runde af gruppespillet. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

”Jeg har altid set meget VM, så jeg ved jeg jo, at når de store er sikre eller næsten sikre på at gå videre, så skifter de meget ud og sparer nogle spillere. Samtidig er der pres på de mindre hold, som skal ud at vinde,” fortæller en mand fra Århus, der brugte den logik, da han satte kryds ud for de førstnævnte hold i kampene Japan-Spanien, Tunesien-Frankrig, Sydkorea-Portugal og Cameroun-Brasilien.

Med andre ord satsede han på de fire underdogs, som Danske Spils oddssættere på forhånd ikke levnede de store chancer for at overraske. Men manden fra Århus troede alligevel på kuponen fra starten.

”Ja, det gjorde jeg faktisk! Det kan lyde smart, men jeg havde en fornemmelse af, at det ville ske,” siger manden, der ikke lod sig rokke i sin tro undervejs. Heller ikke selv, om det flere gange undervejs var ved at gå galt.

Japan kom for eksempel bagud mod Spanien, man da tænkte han bare, at det havde de jo også været mod Tyskland. Undervejs var han også heldig med et par VAR-kendelser, der blandt andet annullerede en fransk udligning – og som ikke mente, at bolden var ude over linjen, inden Japan scorede mod Spanien.

Og så… i den fjerde og sidste kamp på den århusianske oddset-kupon, hvor Cameroun skulle slå Brasilien, rystede manden heller ikke på hånden.

Heller ikke selv om det stadig stod 0-0 et stykke inde i overtiden.

”Nej, for der har jo været så meget overtid i kampene ved VM, og jeg synes ikke, at Brasilien virkede overbevisende. De spillede med en masse spillere, der mest spillede for sig selv for at bevise, at de skulle være med i den næste kamp, og jeg havde en god fornemmelse med Cameroun, som spillede med en bred frontlinje oppe foran,” siger han stille og roligt.

Helt som forventet

Heldigvis for århusianeren så gik det lige, som han havde forventet fra starten: Dybt inde i overtiden steg Camerouns Vincent Aboubakar til vejrs og headede bolden i nettet til en overraskende 1-0-sejr. Mens de afrikanske spillere gik totalt amok på banen og fejrede sejren… så forholdt manden fra Århus sig fortsat iskoldt.

”Jeg var meget glad, da Aboubakar headede den bold ind, men jeg var i den situation, at jeg sad sammen med mine børn, og jeg ville helst ikke sige, at jeg havde spillet på kampen, så jeg var nødt til at holde den helt kølig. Jeg sagde da undervejs, at jeg hellere ville holde med Cameroun, og det var svært at forklare min søn, for han holder med Brasilien,” siger manden, som nok ikke vil fortælle sine børn om gevinsten – men de kommer alligevel til at mærke den.

”Ja, det er nok bare en stille og rolig opsparing til børnene – og måske til en god sommerferie til sommer,” siger manden, som fortæller, at han kun fortryder en enkelt ting ved hele sagen.

”Jeg havde Australien over Danmark på en anden kupon, og det havde været sjovt, hvis jeg havde taget den med på denne her også. Så havde det jo næsten været gange 10…” siger han.

Se kuponen via dette link.