Vanvittigt held: 600.000 kroner ventede for enden af regnbuen

27/4/22 07:43

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
En kvinde har i den grad haft heldet med sig.

En regnbue og et skrabelod var for en heldig og let overtroisk aarhusianer lig med 600.000 sprøde kroner til kontoen.

På vej hjem en regnfuld torsdag kunne en aarhusiansk kvinde pludselig føle heldet banke på.

Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

”Jeg havde været ude med venner og gik hjem i øsende regnvejr og tænkte, at jeg ville hygge mig med et skrabelod, når jeg kom hjem. Så jeg gik ind i en kiosk for at købe det, men de havde ikke en Bogstavjagt, så jeg gik ud igen for at gå hjem,” fortæller kvinden, der har valgt at være anonym.

Selvom der ikke var held første gang, fortalte et helt særligt vejrfænomen hende, at anden gang skulle være lykkens gang.

”Da jeg kom ud, var regnen stoppet, og da jeg krydser vejen, ser jeg bare en helt fantastisk regnbue, som ser ud til at ende lige, hvor jeg bor. Så jeg gik en omvej til en anden kiosk, som havde skrabeloddet, jeg var på udkig efter, og gik hjem for at skrabe,” fortæller aarhusianeren.

Og rigtigt nok, som forudsagt af kvinden - og regnbuen - udløste skrabeloddet en flot gevinst; intet mindre end 600.000 skattefrie kroner var der for enden af regnbuen.

”Jeg måtte tage et billede og sende til børnene og spørge om de lige gad tjekke, fordi jeg simpelthen ikke var sikker. Det var helt surrealistisk. Så ringede et af mine børn og sagde, at nu kom han med bobler, for jeg havde da vundet,” smågriner vinderen.

Falder på et tørt sted

Skrabegevinsten på den gode side af en halv million kroner bringer stor lykke med sig. Foruden at sikre udflugter til sommer og nye investeringer, fjerner de også en stor byrde.

”Jeg har i en tid som selvstændig fået oparbejdet noget gæld, så det er virkelig nogle penge, som falder på et tørt sted. Nu er jeg totalt gældfri, og det er fuldstændig fantastisk,” fortælle den heldige vinder.

Den nye tilværelse som gældfri er ikke helt til at forstå for den lykkelige østjyde, som forventer, at der går et par måneder, før oplevelsen helt lander hos hende. Dog regner hun ikke med, at det vil ændre det store i hendes daglige liv.

”600.000 kr. er jo mange penge, men jeg kommer ikke til at leve en ekstravagant tilværelse på nogen måde, men jeg får råd til bare at være til, hvilket er skønt,” fortæller vinderen.