Vanvittigt Rema 1000-tilbud: Billigere end ved grænsen

Af: Thea Andersen

|

24/11/2022

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der er ikke noget at sige til, hvis kunderne valfarter til Rema 1000.

Mest læste i dag

Hele ugen har der været tilbud i forbindelse med 'Black Week', men det er først i morgen, under 'Black Friday', at det for alvor går løs.

I supermarkeder som Lidl, Bilka og Netto kan du få det 'Hvide Guld' helt ned til 10 kroner, og hos Rema 1000 har de skruet prisen på sodavand helt ned. Faktisk i sådan en grad, at det er billigere end ved grænsen.

Det skriver Dagens.dk.

Det drejer sig som følgende produkter: 

  • Coca-Cola 

  • Zero sugar 

  • Fanta Orange 

Og der er ikke noget at sige til, hvis kunderne valfarter til deres lokale Rema 1000. Prisen er nemlig sølle 2.50 kroner pr. dåse. 

Rema 1000 har dog lavet en begrænsning på, hvor mange dåser kunderne kan købe, for at produktet ikke bliver revet væk fra hylderne. Hver kunde kan maks. købe 72 varianter pr. dag. Herefter er prisen fem kroner pr. stk.

Så hvis du er typen, der plejer at køre til grænsen for at fylde lageret op med sodavand, så vil du højst sandsynligt ærgre dig over, hvis du ikke benytter dig af dette tilbud. Tilbuddet gælder fra i dag torsdag den 24. november til og med den 26. november. 

Hvis du ønsker en række andre gode tilbud, så kan du med fordel tjekke deres tilbudsavis ud.

Du kan se tilbuddet herunder. 

Foto: Rema 1000

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig