Varebil kørte rundt med død ræv hængende fra taget

10/12/2019

Rikki Tholstrup Jørgensen

Den lokale vandforsyning havde en død ræv hængende fra taget. Foto: Facebook, IRA
Det har vakt stor forargelse i lokalmiljøet, at en varebil fra det lokale vandforsyningsselskab har kørt rundt med døde dyr hængede fra bilen.

Mest læste i dag

Et billede af en bil fra et lokalt vandforsyningsselskab florerer på sociale medier, hvor man kan kan se en ræv og en kanin hænge fra reb fra taget og i bilens bakspej.

Bilen tilhører Cadopato - Parada de Todeia, der er ansvarlig for at levere vand til et lille område i Portugal. 

Cadopatos direktør, Armando Barbosa, har nægtet at kommentere på sagen, da han blev konfronteret med billedet af det lokale medie JN.pt. Første gang, de ringede til ham, smækkede han røret på og anden gang afviste han at kommentere på sagen. 

Armando Barbosa forklarede dog til JN, at han har været jæger i 40 år og har tilladelse til at jage ræv og kaniner. Til sidst kaldte han alle kommentarerne om sagen for "misundelse".

Den lokale borgmester, Albino Silva, fortalte til samme medie, at han var blevet underrettet om billedet, men at hverken han eller andre fra det lokale styre har noget ansvar eller nogen forbindelse til virksomheden. Han beklager dog episoden. 

Da hverken ræven eller kaninen tilhører beskyttede dyrearter, har der ikke været noget lovbrud, og der har ifølge det lokale politi ikke været nogen anmeldelse af episoden. 

 

Anbefalet til dig