Varmen er kommet for at blive: Her melder DMI om 20 grader

Nyheder
Foto: Shutterstock
Det ser ud til, at varmen bliver hængende lidt endnu.

Mest læste i dag

I dag tager vi hul på en ny uge.

Her får vi selskab af en masse skyer i de sydøstlige egne og især på Bornholm kommer der regn, men i løbet af formiddag klarer det op og bliver som i resten af landet, hvor det er tørt med solskin.

Det skriver DMI.

Vi får en lun dag med 14-17 grader, men som det er typisk om foråret, så vil det kolde havvand give kystområderne noget køligere vejr – typisk omkring 10 grader.

Når vi kommer ud på aftenen og natten vil det første af ugens regn områder komme op over landet fra sydvest.

Det ser dog ud til, at det kun kaster en beskeden mængde vand af sig. Havgusen over Østersøen kan efterhånden brede sig til Storebælt og Øresund, og sende tåge inde over land.

20 grader i sigte

Selvom det kan virke for godt til at være sandt, så ser det ud til, at de høje temperaturer bliver hængende.

Tirsdag vil man kunne mærke mellem 15 og 20 grader varme, hvilket må siges at være fantastisk. Derudover kan man opleve svag til jævn vind fra sydøst, der drejer til sydvest.

Om aftenen skyet med regn flere steder, men i løbet af natten klarer det noget op, dog med enkelte byger. Temp. omkring 7 grader, og let til frisk vind mest fra sydvest og vest, ved kysterne op til hård vind.

De høje temperaturer fortsætter ugen ud, men vil dog 'kun' bevæge sig op på de 15-16 grader.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig