Vejdirektoratet advarer: Her bliver det slemt

02/08/2023

Mathias Busekist

Foto: Shutterstock
Flere vejstrækninger vil de kommende dage blive voldsomt belastet.

Mest læste i dag

I den kommende tid vil tusindvis af danskere køre hjem fra deres sommerferier. Det betyder, at man skal forvente, at trafikken kan blive træls.

Pressemeddelelsen, som Vejdirektoratet har udsendt, advarer i hvert fald om at holde sig fra motorvejene i de mest trafikerede tidsrum og sætter god tid af til hjemturen.

Særligt på strækninger fra Jylland til Sjælland og ved de dansk-tyske grænseovergange vil der være risiko for ekstra kødannelse.

Derudover de normalt trafikerede veje vil vejarbejder, herunder ved Østjyske Motorvej E45, samt store events som Smukfest i Skanderborg være med til at skabe yderligere forsinkelser i trafikken.

Festivalen forventer stort fremmøde i form af omtrent 40.000 mennesker i skoven, hvorfor man bør sætte ekstra tid af til rejsen. Festivalen lukker og slukker nemlig 6. august, hvilket kan falde sammen med de mange hjemrejsende danskere.

Her skal man derfor notere risiko for yderligere kødannelser på særligt E45 ved Skanderborg.

Derudover bør man holde sig opdateret ved at benytte sig af Vejdirektoratets trafikkort, som løbende informerer om aktuelle situationer på statsvejene, restriktioner for trafikken, vejarbejde samt øvrige trafikmeldinger.

Anbefalet til dig