Vejdirektoratet: Her bliver frakørsel spærret

Af: Thea Andersen

|

16/08/2023

Nyheder
Foto: Vejdirektoratet
Foto: Vejdirektoratet
Fugerne på motorvejsbroen over Sønderjyske Motorvej ved afkørsel 74 Kruså trænger til at blive udskiftet. Det arbejde går Vejdirektoratet nu i gang med, og frakørselsrampen vil i den forbindelse blive afspærret.

Mest læste i dag

Vejdirektoratet udskifter nu dilatationsfugerne på motorvejsbroen, der fører frakørselsrampen ved frakørsel 74 fra Sønderjyske Motorvej over til Aabenraavej mod Kruså.

Dilatationsfugerne sørger for, at broen kan bevæge sig ved temperatursvingninger, når brodækket udvider sig om sommeren og trækker sig sammen om vinteren.

Det skriver Vejdirektoratet i en pressemeddelelse.

Information til trafikanterne

Mens arbejdet står på, er det nødvendigt at spærre rampen ved afkørsel 74 Kruså for trafik. Afspærringen forventes at vare fra mandag den 21. august til søndag den 10. september.

Trafikanter i sydgående retning på Sønderjyske Motorvej kan i stedet benytte den efterfølgende afkørsel 75 ved Bov. Tilkørselsrampen ved Kruså vil ikke blive berørt af arbejdet.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne.

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.

Læs mere på Trafikinfo.dk

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig