Vemodige Lene Beier: Nu er det slut

26/10/20 19:30

Sarah Steenfeldt

Lene Beier er aktuel i Landmand søger kærlighed, som sendes på TV 2 og TV 2 Play. Foto: Lotta Lemche
Nogle ting er både dejlige og vemodige på én og samme tid - og det er netop denne situation for tv-værten Lene Beier.

For nylig kunne den smilende Landmand søger kærlighed-vært annoncere, at hendes søster, søsterens kone og Lenes nevø flytter ind i huset ved siden af Lenes familie. De har nemlig set en del til hinanden under coronakrisen, og dette gav anledning til at tale om, at det var en mulighed at Lenes søster og kone, købte huset som var til salg, lige ved siden af Lene og hendes mand Anders' hjem i Søvang. Det skriver B.T.

Men Lenes søster er ikke den eneste som har flytteplaner - også Lenes mor, har flytteplaner. Hun skal nemlig med. 

I huset som Lenes søster og svigerinde rykker ind i, skal der laves en lejlighed til mor Jytte. 

Dejligt men også vemodigt

Derfor har den smilende tv-vært for nylig været hjemme og give en hjælpende hånd i barndomshjemmet i Skive, hvor der skulle pakkes og gøres klar til moderens nært forestående flytning til Amager. Det skriver BILLED-BLADET.

På Instagram har værten delt et billede af hende selv, hendes to søstre og hendes mor, som var smilende står foran barndomshjemmet.

Selvom at det bliver dejligt, så er det nemlig alligevel lidt vemodigt at det nu er slut med at komme på besøg i barndomshjemmet.

"Vi pakker barndomshjemmet på havnen i Skive ned. Dejligt og alligevel lidt vemodigt", skriver Lene Beier til familiebilledet på Instagram