Vender Lise Baastrup tilbage i TV 2-hittet 'Sommerdahl'? Få svaret her

Af: Thea Andersen

|

03/07/2023

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Lise Baastrup løfter nu sløret for, om hun vender tilbage som politibetjenten Nadja i 'Sommerdahl'.

Mest læste i dag

Det sidste afsnit af 'Sommerdahl' blev sendt i fjernsynet i går, men det betyder ikke, at dramaserien er slut.

TV 2 har nemlig allerede bekræftet, at den populære serie vender tilbage med en ny sæson til næste år.

Ifølge BILLED-BLADET vil kendte skuespillere som Peter Mygind, Laura Drasbæk, Mathias Käki, Mia Helene Højbjerg og Kurt Ravn også være med i den nye sæson.

Desuden er politienhedens nye kollega, Lise Baastrup, også med, når optagelserne til den nye sæson af 'Sommerdahl' begynder. Den humoristiske skuespillerinde tog over for Peter Gantzler og spiller rollen som politibetjenten Nadia, der har speciale som undercoverbetjent.

Hun vender tilbage i denne rolle, selvom det kun er fem måneder siden, hun blev mor for anden gang. Det har derfor været uvist, om Lise Baastrup kunne finde tid til endnu en sæson, men det har altså hun formået - takket være sin mand, Jacob Dahl.

"Min mand er på barsel, så det er dejligt, for så kan alt lade sig gøre," siger Lise Baastrup til BILLED-BLADET og tilføjer:

"Ellers ville jeg have det lidt svært med, at vi skal så meget på optagelser, for så skulle der have været en babysitter med indover."

Lise Baastrup og Jacob Dahl blev gift i april 2022 og har to døtre sammen, fireårige Laura og fem måneder gamle Elin. Jacob Dahl har også to ældre sønner fra et tidligere forhold.

Skuespillerinden er kendt af de fleste danskere fra tv-serien 'Rita', hvor hun spiller karakteren Hjørdis, men hun har også medvirket i Cirkusrevyen.

Det var også i forbindelse med Cirkusrevyen, at hun mødte Jacob Dahl, der på det tidspunkt var tilknyttet som forestillingsleder. I 2019 optrådte hun på scenen sammen med sin svigermor, revydronningen Lisbet Dahl.

Anbefalet til dig