Veninde afslører detaljer om Mary og Frederiks første møde

24/8/20 06:59

Sarah Steenfeldt

Mary og Freder mødte hinanden i år 2000, under de olympiske lege i Sydney. Foto: Shutterstock.com
I en podcast afslører kronprinsesse Marys veninde nye detaljer om parrets første møde.

Det er i podcasten ‘Pure Grit’ at kronprinsesse Marys gode veninde Amber Petty, fortæller mere detaljeret om Marys og Frederiks første møde i Sydney i år 2000, under de olympiske lege. Det skriver Her & Nu. 

Mary og Frederik mødte hinanden på baren ‘The Slip Inn’, hvor det tidligere har beskrevet at de mødte hinanden helt tilfældigt. Det beskriver veninden nu som ‘bullshit’.

“Mange siger, at de helt tilfældigt mødtes på The Slip Inn - men det er bullshit.” Siger veninden i podcasten.

Hun fortæller at mødet mellem de to var planlagt. Hun fortæller videre at sandheden er, at Mary kendte en, som kendte nogle spanske kongelige og at det var gennem denne veninde at mødet kom i stand.

Mary og Frederik blev introduceret af veninden

Amber Petty fortæller at Marys veninde, sagde at hun ville sætte en gruppe sammen og invitere nogle flere. Her var Mary en af dem som blev inviteret. Så selve middagen var altså planlagt, men det var på The Slip Inn, da de gerne ville være et sted, som var helt nede på jorden. Desuden ville de gerne have mulighed for, at alle kunne snakke sammen. Mary var den eneste i selskabet som ikke kendte alle ved middagen.

Det var veninden Beatrice Tarnawski, som havde arrangeret middagen på The Slip Inn. Hun fortæller at det ikke foregik sådan at hun marcherede direkte over til kronprins Frederik og sagde ‘hey, jeg kender lige en pige til dig’, men at hun pænt introducerede de to for hinanden.

Udover kronprins Frederik deltog også prins Joachim, prinsesse Märtha Louise og daværende spanske kronprins Felipe også i middagen for 20 år siden.