Ventede i 50 år: Så skete det utænkelige

22/3/22 07:45

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Nogle gange giver det pote at være tålmodig.

En lørdag sad en mand fra Djursland som vanligt og tjekkede sin Lotto kupon. Overfor sad konen, som hun havde gjort det de sidste mange, mange år.

”Jeg har jo spillet med, siden jeg var midt i 20’erne. Det var en ide, jeg havde om, at tålmodighed jo lønner sig. Min kone plejer at sidde overfor mig og mobbe mig lidt, når jeg tjekker mine tal,” fortæller manden, mens griner stille.

Men denne lørdag var overhovedet ikke som de foregående, hvor det højst var blevet til smågevinster. Manden fik i den grad ret i sin ide om, at det betaler sig at være tålmodig. Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

”Jeg sagde så til hende, ”nej, vi har vundet 10.000!” og hun spærrede øjnene op, ”nej, det er 10 mio, sørme! råbte jeg, og sagde så, ”nej, det er 19 mio!” og så sprang jeg op med armene i vejret og råbte ”juhuu,” siger manden med et stort grin.

Økonomisk sikring, folkevogn og etplanshus
Parret har endnu ikke rigtig forstået, hvad der er sket, men tog hurtigt kontakt til deres tre, voksne børn. Børnene fik at vide, at de hver især kunne forvente en stor portion af pengene.

”Det ligger rigtig godt i maven at vide, at børnene er sikret – og de siger i øvrigt, at de vil investere i mursten. Det er jo meget fornuftigt,” siger manden.

Og ægteparret har også selv kig på mursten, eftersom de er ved at være oppe i årene og gerne vil skifte til en bolig i et plan. Det er der nu råd til.

”Og så skulle folkevognen til syn til september, den er fra ´08, og der er ved at komme rust på. Der har jeg et stykke tid haft kig på en ny folkevogn, som jeg nu glæder mig meget til at kunne købe,” fortæller manden fra Djursland glad.