Ventede på pizza: Så fik ægtepar fra Frederikshavn sit livs chok

02/05/2022

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Det startede som en helt almindelig aften.

Mest læste i dag

En ganske almindelig tirsdag aften tog en drastisk vending, da et ægtepar fra Frederikshavn kommune tjekkede deres Eurojackpot kupon, mens de ventede på deres pizza.

”Den allerførste tanke, der løb igennem mit hoved, var ”det er løgn”. Faktisk troede jeg, at der var vundet 2.800 kroner, men så sagde min mand ”jamen, se lige alle de tal!”, fortæller kvinden grinende.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Rigtig nok skulle der tilføjes lidt ekstra tal, da kuponen bongede ud med intet mindre end 2.849.330 skattefri kroner.

Parret, der i ny og næ køber en Lotto, Vikinglotto eller Eurojackpot kupon, har aldrig vundet før, og oplevelsen er svær at rumme.

”Jeg var ved siden af mig selv resten af aftenen. Jeg havde ikke tænkt, at det nogensinde ville ske. Jeg blev også nødt til at logge ud og ind igen, fordi jeg simpelthen ikke troede på det. Og jeg måtte da også ringe til kundeservice i Danske Spil dagen efter for at få det bekræftet,” fortæller kvinden, som nu, fjorten dage efter, er ved at forstå, at den er god nok.

Det skal pengene bruges på

Ca. 2,8 millioner kroner kan åbne mange slags døre, og for ægteparret åbner det døren til at blive gældfri.

”Vi har simpelthen besluttet, at vi skal have betalt vores hus ud. Så skal vi lige finde ud af, hvad vi gør med de 1,9 mio., der er tilbage. Vi skal da nok et eller andet til sommer, som vi ikke havde regnet med,” fortæller parret begejstret.

Udover at betale huset ud, giver gevinsten også en form for tryghed til parret.

”Jeg er tidligere blevet opereret for hudkræft, som heldigvis er væk, men jeg var da hjemme i nogle måneder. Der er noget tryghed i at vide, at hvis nu der skulle ske noget med en af os nu, så skal vi ikke bekymre os på samme måde,” fortæller kvinden.

Men mest af alt glæder parret sig over at kunne forsøde tilværelsen for dem selv og deres børn.

”Jeg har snart jubilæum på mit arbejde, og der tænker vi, at festen skal have lidt gas, uden nødvendigvis at tænke på, hvad bundlinjen lander på. Det er også særligt rart, at vi på længere sigt kan hjælpe vores børn lidt på vej. Mere, end vi har kunnet før, i hvert fald. De skal også have lov til at mærke, at vi har vundet,” fortæller det heldige vinderpar.

Anbefalet til dig