Venter på brev i e-Boks: Nu er der forklaring til danskerne

Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

“Du vil modtage din invitation i e-Boks eller per brev”, lyder det fra Sundhedsstyrelsen.

Er du en af de danskere, der er vaccineret mod Covid-19, så venter du måske i disse dage på en invitation til 3. stik.

De, der bliver inviteret til revaccination nu og i den kommende tid, er primært personer over 65 år, sundhedspersonale og personer i særlig øget risiko under 65 år, men alle, der har modtaget 2. stik inden den 1. juni, bliver inviteret, lød det fra Sundhedsstyrelsen tidligere på måneden.

I et opslag på Facebook forklarer Sundhedsstyrelsen nu, at hvis der er gået mere end seks måneder siden, man modtog sit anden vaccination mod COVID-19, og man endnu ikke modtaget sin invitation til 3. stik, så venter den lige om hjørnet. 

Foto: Shutterstock. 

“Invitationerne sendes samlet ud hver uge, og du kan derfor opleve, at din invitation først kommer 1-4 dage senere end på 6-månedersdagen for dit 2. Vaccinationsstik,” skriver Sundhedstyrelsen og fortsætter:

“Du vil modtage din invitation i e-Boks eller per brev. Hvis du er fritaget fra digital post, kan der gå op til 3-4 dage, før du modtager dit invitationsbrev med posten.”

Er der gået mere end 6 måneder og en uge, siden datoen for ens 2. stik, så kan man logge på vacciner.dk for at se, om man har mulighed for at bestille tid, lyder det fra Sundhedsstyrelsen.