Ventetiden har været lang: Nu deler Lidl glædelig nyhed

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Efter længere tids venten, sker det endelig for Lidl.

Mest læste i dag

Efter konkursen i Erling Jensen A/S i oktober sidste år, der satte en stopper for opførelsen af en Lidl-dagligvarebutik i Præstø, er der nu godt nyt.

Den velkendte entreprenørvirksomhed HMC Byg har trådt til og overtaget byggeriet, som nu kan fortsætte sin udvikling.

SjællandskeNyheder rapporterer, at HMC Byg også har påtaget sig opgaven med at opføre en ny Rema 1000 i Store Lyngby i Nordsjælland samt en ny Lidl i Fredericia, begge påvirket af Erling Jensen's konkurs.

Det lykkedes HMC Byg at sikre sig nøglepersoner fra det fallerede selskab, herunder den tidligere administrerende direktør Johnny Røn, der nu fungerer som salgschef hos HMC.

Erling Jensen A/S, med rødder på Mors og en historie, der går tilbage til 1948, stod sidst i spidsen for 60 ansatte.

Virksomheden startede som et murerfirma og blev senere omdannet til entreprenørselskabet af samme navn af grundlæggerens søn, Erling Jensen. Johnny Røn, ansat siden 1991, blev hovedaktionær og direktør i 2001 ifølge virksomhedens hjemmeside.

Nordjyske rapporterede tidligere, at Erling Jensen A/S endte med et underskud på over 25 millioner kroner i 2022, primært som følge af stærkt stigende priser på byggematerialer, tabsgivende entrepriser og en tabt voldgiftssag. Revisorernes tvivl om den fortsatte drift førte til virksomhedens konkurs.

Med HMC Bygs overtagelse ser det ud til, at byggeriet i Præstø og andre steder får nyt liv, og at Erling Jensens tidligere projekter kan se frem til en lysere fremtid under det erfarne byggefirma."

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig