Verdens ældste kat er død: Rubble blev 31 år gammel

04/7/20 12:16

Per Broch

Rubble blev 31 år gammel. Foto: Shutterstock.com
Hvad der antages at være den ældste kat i verden er nu død. Rubble blev 31 år gammel og har angiveligt levet et vidunderligt liv fyldt med forkælelse.

Omregnet til menneske-år, så blev Rubble næsten 150 år gammel. I samtlige 31 'rigtige' år har katten været uadskillelig fra ejeren, Michelle Heritage.

Heritage er selv 52 år og fik Rubble som killing i fødselsdagsgave som 20-årig. Nu har kvinden fra Exeton i England måtte sige farvel til sin livsledsager.

Rubble blev anset for at have været den ældste kat i verden efter han blev 31 år gammel i maj sidste år. Desværre nåede den gamle kat af racen Maine Coon ikke at blive 32 år.

Michele Heritage nåede aldrig af få sine egne børn, så katten Rubble har været som hendes barn. Derfor er han blevet ekstra forkælet.

"Han var en fantastisk følgesvend, som jeg havde fornøjelsen af ​​at bo sammen med i lang tid," siger Michelle til det britiske medie Mirror.

Rubble tog rekorden for verdens ældste kat fra Scooter, der fik rekorden i en alder af 30. Scooter døde i 2016.

Den ældste kat nogensinde, hvis man skal tro rekordbøgerne, er Creme Puff. Katten født den 3. august 1967 og levede indtil den 6. august 2005. Derved blev den fantastiske 38 år og tre dage.

Michelle er helt sikker på kattens alder, da hun netop fik Rubble på sin egen fødselsdag.

Om Michelle skal have en ny kat, melder historien ikke noget om.