Verdens mest forkælede kat: Afdød Chanel-boss udgiver bog om sin kat fra graven

26/11/2019

Nanna Christina Smidt

Foto: Shutterstock.
Karl Lagerfelt gik bort tidligere i år, men hans kat Choupette lever videre i bedste velgående. Den blåøjede Hellig Birma, er mere forkælet end de fleste mennesker, og har ovenikøbet sin egen butler. Nu kommer der en bog om med titlen: Choupette - the world’s most fabulous cat.

Mest læste i dag

Katte er populære kæledyr og deres ejere forkæler dem også. Choupette må dog siges at overgå de fleste, og selv med en ejer i graven, er hendes fremtid stadig sikret. Nu kommer der ovenikøbet en bog om katten med billeder taget af Karl Lagerfeld. Det skriver Vouge.

Privatfly, butler og influencer

Kan en kat være influencer? Svaret er ja, hvis man kigger på tidligere Chanel-boss, Karl Lagerfelds kat, Choupette. Katten lever, selv efter Lagerfelds død, et liv i luksus med champagne og flyrejser, hvilket bliver bekræftet på de sociale medier på Choupettes Instagramside, af kattens personlige personale.

Nu bliver katten snart endnu mere berømt, når den nye bog, Choupette - the world’s most fabulous cat, udkommer. Bogen er fyldt med fotos af den yndige kat, taget af modebossen ham selv. Bogen viser hidtil udsete billeder af Choupette og Karl Lagerfelds liv sammen og viser hvor højt et menneske kan elske sit kæledyr.

Karls store kærlighed

Karl Lagerfeld elskede virkelig katten Choupette, og så vidt det vides har katten også arvet hans store formue, og kan dermed leve resten af sit liv, som den diva den er. Karl Lagerfeld udtalte i 2017 til CNBC:

”Jeg troede aldrig, at jeg kunne blive forelsket i et dyr som dette. Du er nødt til at se hende. Du ville øjeblikkeligt blive forelsket i hende, fordi hun er utroligt,” udtalte Karl Lagerfeld.

Senere har han også afsløret, at hun har sin egen stuepige, og det er et fuldtidsjob at passe hende: 

”Det kræver ikke en, men et flittigt team af dyreplejere for at passe Choupette på den måde, som hun er vant til. Hun er som en smart dame ... med sin personlige stuepige. Der er en masse ting at gøre: At vaske hendes øjne fem gange om dagen, at børste sit hvide hår ... Hun er et fuldtidsjob," udtalte han.

Bogen udkommer i slutningen af november, og den spåes til at være rigtig flot udført og noget for en hver katteelsker. 

 

Anbefalet til dig