Verdenskendt rapper død

29/9/22 05:07

Ida Hansson

Rapperen døde på sin vens badeværelse.

Coolio, kendt for sin hitsang 'Gangster's Paradise', er gået bort i en alder af 59.

Rapperen opnåede global succes med sin hitsang Gangster's Paradise i 1995, hvor han vandt en Grammy for bedste rap-solooptræden.

Den afdøde kunstner var sent onsdag eftermiddag (28. september) på besøg hos en ven, da han døde.

Coolios mangeårige manager, Jarez, siger, at musikeren blev fundet liggende på gulvet i badeværelset i sin vens hjem. Det skriver Daily Star.

Nyheden om Coolios død, først rapporteret af TMZ, er kommet som et chok for mange af hans fans over hele kloden.

TMZ rapporterede, at Coolios ven ringede til en ambulance, som erklærede Coolio død på stedet.

Jarez sagde, at paramedicinerne, der forsøgte at behandle den afdøde rapper, sagde, at han fik et hjertestop, men en officiel dødsårsag er endnu ikke fastlagt.

Coolio, hvis rigtige navn er Artis Leon Ivey Jr., havde været på rapscenen siden slutningen af ​​1980'erne, men opnåede global berømmelse i 1995, da han udgav 'Gangsta's Paradise' til soundtracket til filmen 'Dangerous Minds', som tog Hollywood af storm.

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Sangen eksploderede og nåede nummer et på hitlisterne og havde føringen i tre uger.

Mens 'Paradise' med L.V. blev Coolios mest berømte nummer, han havde adskillige hits gennem sin karriere med f.eks. 'Fantastic Voyage' i 1994, som ramte nummer tre på Billboard's Hot 100, samt '1,2,3,4 (Sumpin' New) '.

Retshåndhævende kilder sagde, at paramedicinere blev kaldt til et hus i Los Angeles omkring klokken 16 for en medicinsk nødsituation, og da de ankom, erklærede de Coolio død på stedet.