Verdenskendt sangerinde død

01/12/22 06:24

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Familien har nu bekræftet sangerindens bortgang.

Fleetwood Macs Christine McVie er død. Det meddelte hendes familie i en erklæring, der tilføjede, at hun var en "ærværdig musiker, der var elsket universelt". Sangerinden blev 79 år.

Singer-songwriteren var ansvarlig for kæmpehits som Songbird, Don't Stop og Little Lies, og døde efter kort tids sygdom. Det skriver Mirror.

Hendes død har givet anledning til en strøm af hyldest, blandt andet fra musikeren Stevie Nicks, der beskrev hende som "min bedste ven i hele verden", mens Mic Fleetwood sagde, at "en del af mit hjerte er fløjet væk".

Det britisk-amerikanske rockband, grundlagt i London i 1967, solgte mere end 100 millioner plader på verdensplan, hvilket gør dem til en af ​​de mest succesrige grupper nogensinde.

"Der er ingen ord til at beskrive vores sorg over Christine McVies bortgang. Hun var virkelig enestående, speciel og talentfuld. Hun var den bedste musiker nogen kunne have i deres band og den bedste ven nogen kunne have i deres liv," sagde Christines bandkammerater i en erklæring.

Sangskriveren døde fredeligt på hospitalet, sagde hendes familie.

Foto: YouTube

Foto: YouTube

Christine McVie forlod Fleetwood Mac efter 28 år i 1998, men i 2014 vendte hun tilbage.

På trods af sin tumultariske historie blev Fleetwood Mac et af de mest kendte rockbands i 1970'erne og 80'erne, bestående af Mick Fleetwood, Christine og John McVie samt Lindsey Buckingham og Stevie Nicks.