Verdenskendt sangerinde død

Af: Ida Hansson

|

01/12/2022

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Familien har nu bekræftet sangerindens bortgang.

Mest læste i dag

Fleetwood Macs Christine McVie er død. Det meddelte hendes familie i en erklæring, der tilføjede, at hun var en "ærværdig musiker, der var elsket universelt". Sangerinden blev 79 år.

Singer-songwriteren var ansvarlig for kæmpehits som Songbird, Don't Stop og Little Lies, og døde efter kort tids sygdom. Det skriver Mirror.

Hendes død har givet anledning til en strøm af hyldest, blandt andet fra musikeren Stevie Nicks, der beskrev hende som "min bedste ven i hele verden", mens Mic Fleetwood sagde, at "en del af mit hjerte er fløjet væk".

Det britisk-amerikanske rockband, grundlagt i London i 1967, solgte mere end 100 millioner plader på verdensplan, hvilket gør dem til en af ​​de mest succesrige grupper nogensinde.

"Der er ingen ord til at beskrive vores sorg over Christine McVies bortgang. Hun var virkelig enestående, speciel og talentfuld. Hun var den bedste musiker nogen kunne have i deres band og den bedste ven nogen kunne have i deres liv," sagde Christines bandkammerater i en erklæring.

Sangskriveren døde fredeligt på hospitalet, sagde hendes familie.

Foto: YouTube

Christine McVie forlod Fleetwood Mac efter 28 år i 1998, men i 2014 vendte hun tilbage.

På trods af sin tumultariske historie blev Fleetwood Mac et af de mest kendte rockbands i 1970'erne og 80'erne, bestående af Mick Fleetwood, Christine og John McVie samt Lindsey Buckingham og Stevie Nicks.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig