Verdenskendt trommeslager død

Af: Ida Hansson

|

03/01/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Earth, Wind & Fire-trommeslageren Fred White er død i en alder af 67.

Mest læste i dag

Den triste nyhed blev delt af Fred Whites 71-årige bror Verdine White - som var grundlægger og bassist på Earth, Wind & Fire - søndag på de sociale medier.

Freds dødsårsag blev ikke oplyst.

Bandet Earth, Wind & Fire, havde stor succes i løbet af 1970'erne og 1980'erne og fortsatte med at turnere i årtier bagefter. De står bag hitsangene September, Shining Star og After The Love Is Gone.

Earth, Wind & Fire har solgt over 90 millioner plader og regnes for et af de mest succesrige bands nogensinde. Bandet blev optaget i Rock and Roll Hall of Fame i 2000. Det skriver Daily Mail.

"Kæreste familievenner og fans. Vores familie er kede af i dag over tabet af et fantastisk og talentfuldt familiemedlem, vores elskede bror Frederick Eugene "Freddie" White," skrev Verdine White.

"Han slutter sig til vores brødre Maurice, Monte og Ronald i himlen og trommer nu med englene! Protégé, medlem af EWF ORIGINAL 9, med guldplader i en ung alder af 16 år! Han var bror nummer 4 i familierækken," blev det tilføjet.

Fred White blev født i Chicago og begyndte at turnere allerede som 15-årig for et band kaldet The Salty Peppers. Salty Peppers blev til Earth, Wind & Fire i 1974.

"Sender min kærlighed og dybeste kondolence til dig og familien. Jeg var velsignet over at have været i hans nærhed og velsignet over at være blevet påvirket af ham. En sand konge. Hvil ved magten," skrev Lenny Kravitz i en hyldest på Instagram.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig