Viaplay deler trist nyhed

15/02/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Nu afslører Viaplay, at de er nødt til at justere prisen.

Mest læste i dag

Champions League, Premier League, Superliga, UFC, golf, Formel 1. Ja, listen over streamingtjenesten Viaplays sportssortiment er enormt.

Sportsrettigheder er bestemt ikke billige, og man betaler da også 449 kroner om måneden for at have adgang til sport på Viaplay. Hvis du synes det er dyrt, så skal du ikke læse videre.

For selvom danskernes pengepung er svundet noget ind i det seneste års tid, så kommer Viaplay til at hæve prisen inden længe.

Det fortalte administrerende direktør Anders Jensen tirsdag, hvor Viaplays regnskab for 2022 blev præsenteret.

- Vores prispunkter til pakker med indhold ad libitum er fantastiske køb, når man sammenligner med et biografbesøg for at se bare én premierefilm, billetter til bare én sportsbegivenhed eller endda en tur med familien til deres favoritpizzeria, sagde Anders Jensen ifølge Mediawatch.

Ifølge Mediawatch er Viaplay Total i Sverige, en pakke der inkluderer sport, sat op med 20 procent ved årsskiftet, mens man i Norge også har oplevet prisstigninger på sportspakkerne.

Tidligere i år har Viaplay hævet prisen for serie- og filmpakken fra 119 til 129 kroner om måneden i Danmark. Næste step er sportspakken, som også vil stige.

En del af forklaringen er, at man i 2022 havde fokus på flere abonnenter, og der har prisen så ikke fulgt med i forhold til det indhold, der udbydes.

Også prisen på tv-kanalerne stiger i 2023. Hvor meget sportspakken eventuelt vil stige i pris, er der endnu ikke nogen melding om.

Anbefalet til dig