Video: Kronprinsen og prins Christian træner med verdensstjerner

22/05/2020

Christian Granhøj Skouboe

Prins Christian var ikke bange for at tage fat. Foto: Det Danske Kongehus / Youtube.com
Onsdag brugte kronprins Frederik og prins Christian sammen med nogle af Danmarks rigtigt store stjerner.

Mest læste i dag

Under sloganet ”To the Stars” er det danske esportshold Astralis de seneste år blevet et internationalt storvindende hold med store resultater i computerspillet Counter Strike: Global Offensive.

For tiden rangerer holdet som verdens bedste, og onsdag i denne uge besøgte fik holdet et helt særligt besøg, da holdet havde træningsdag i København. Selvom de konkurrerer bag en skærm, er det nemlig ikke der, at alt deres træning foregår. For at reflekserne holdes skarpe og hovedet kan holdes koldt i kampens hedde, er der også en stor grad af fysisk- og mental træning på spillernes skema.

Sådan en dag havde de onsdag, men her fik de royalt besøg.

Prinsen træner med

Deres Kongelige Højheder Kronprinsen og Prins Christian Astralis-holdet under deres træningsdag i København. Det fortæller Kongehuset i en pressemeddelelse, hvor hofet ligeledes deler en video, der viser prins Christian træne med esports-idolerne. 

Som nævnt så er den mentale og fysiske sundhed er afgørende for esportsatleter, når de i konkurrencer på et splitsekund skal tænke klart og analysere, kommunikere og reagere under pres. Derfor foregår meget af holdets forberedelse væk fra computerskærmene og i stedet sammen med fysiske trænere, sportspsykologer og diætister.

Under dagens besøg deltog Prins Christian i en række øvelser sammen med Astralis-spillerne Peter "dupreeh" Rasmussen og Jakob "JUGi" Hansen. Her blev der gennemgået eksempler på øvelser, man som esportsatlet kan bruge for at præstere bedre, når man sidder i kampe, der kan vare fra én til syv timer.

 

 

Anbefalet til dig