Video viser Bubber der væltes omkuld i buffeten

30/4/22 05:23

Henrik Rothenbücher

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
Bubber har netop fyldt mad på sin tallerken, da han væltes omkuld.

Bubber - som blev født med det borgerlige navn Niels Christian Meyer - er én af Danmarks absolut mest kendte tv-værter. 

Han er mest kendt for sin værtsrolle i børneprogrammerne 'Bubbers Badekar' og 'Snurre Snups Søndagsklub' og fra programmer som 'Danmark ifølge Bubber' og 'Bubber og B.S.'

Senest har han været i mediernes søgelys, fordi han har fået barn med den barnepige, som passede hans børn for 25 år siden. 

Lige for tiden arbejder han hos Cirkus Arena, hvilket han har reklameret for på det sociale medie TikTok, hvor han for få dage siden oprettede en profil (@bubbertiktok) og allerede har næsten 7.000 følgere.

Det er netop på TikTok, at der for nyligt blev delt en voldsom video, hvor Bubber bogstavelig talt bliver tacklet ved en buffet og ender med at vælte og kaste sin tallerken på gulvet.

Det var dog ikke Bubber selv, men derimod 'streetfodbold-huset' Pannahouse (@pannahouse) der prøvede at "lave en panna på Bubber" og endte med at vælte ham omkuld. Det kan man se i videoen, som de har delt med deres næsten 70.000 følgere.

Se videoen herunder her

Videoen, som i skrivende stund er blevet set næsten 80.000 gange, viser Bubber, som fredeligt er ved at vælge mad fra en buffet. 

På vej tilbage til sit bord kaster en mand sig med hovedet først ind i en fodbold og videre ind i Bubbers ben, så tv-værten vælter og taber sin tallerken på gulvet. 

Værten udbryder undervejs: "Ugh.... Jesus mand!" og kigger bebrejdende på gerningsmanden.