Vidne bringer ny afsløring i sagen om den 13-årige: Ejendom afspærret grundet blodspor

Nyheder
Foto: Presse-Fotos.dk
Foto: Presse-Fotos.dk
Denne adresse havde politiets store interesse, da den 13-årige var forsvundet. Nu er det kommet frem hvorfor.

Lige nu læser andre også

Det er netop blevet afsløret, hvorfor politiet havde så massivt fremmøde og stor interesse omkring en bolig, som den 13-årige pige aldrig havde været på.

En helt speciel adresse, blot få hundrede meter fra det sted, hvor den 13-åriges efterladte cykel blev fundet, havde enorm interesse fra politiet og fra den danske befolkning.

I løbet af søndagen spærrede politiet nemlig et større område af, samtidig med at journalister fik besked på at rykke længere og længere tilbage. 

Der hersker altså ingen tvivl om, at denne adresse havde en vital betydning i forbindelse med at finde den forsvundne pige, men det viser sig, at det slet ikke var tilfældet.

En person der bor tæt på adressen, har udtalt sig til mediet Sjællandske, og den anonyme borger afslører, hvorfor politiet havde så stor interesse i boligen på Fladholtevej.

Ejeren af ejendommen havde nemlig slagtet høns på sin grund for nylig, og det var altså blodet fra disse høns, som fik politiets hunde til at reagere.

Hundenes reaktion fik således politiet til at afspærre ejendommen, og her begyndte politiet at grave med rendegravere og skovle, da de havde en mistanke om, at blodet kunne stamme fra den 13-årige, og at hun kunne have ligget i jorden.

Heldigvis var det ikke sandheden.

Som de fleste er bekendte med, så fandt politiet få timer senere den unge pige på en adresse i Korsør, hvor en 32-årig mand blev anholdt. 

Pigens mor udtalte dagen efter, at hendes datter har det godt på trods af omstændighederne.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig