Viktor Axelsen med opsigtsvækkende udtalelse

Nyheder
Foto: Ren Zhenglai/Zuma/Ritzau Scanpix
Viktor Axelsen mener ikke, at det er ham selv.

Lige nu læser andre også

I aften skal Victor Axelsen spille kvartfinale ved OL i Paris.

Som forsvarende mester har han meget at leve op til, og der hersker da heller ikke nogen tvivl om, at han drømmer om en guldmedalje.

Indtil videre er det da også gået rigtig fint for den danske stjerne, der har vundet alle sine tre kampe i to sæt. Når snakken falder på, hvem der bliver betragtet som favorit, så mener han dog, at pilen peger i en anden retning.

"Jeg synes, der er en gruppe af spillere, der er favoritter. Shi Yuqi har bevist over de sidste par måneder, at han er den bedste. Så han må være favorit på nuværende tidspunkt," sagde han til Axelsen i et interview med TV 2 Sport forud for OL.

"Så synes jeg, at vi er en gruppe af spillere, hvor det er svært at sige. Men, når OL-ringene er på banen, og det her pres kommer, så tror jeg også, at der kan ske ting og sager."

Victor Axelsen har dog også gjort det klart, at han selv har et mål om at leve op til sit ypperste. Formår han at gøre det, tror han selv på, at han vil være i en position til at vinde OL.

Inden OL gik i gang, gjorde han det klart, at det var hans mål at gå hele vejen.

Han sagde også, at der kan ske mange ting, og noget kan gå galt. Det ændrede dog ikke på, at han selv vurderede, at han 'bliver svær at slå'.

Som tidligere påpeget, så har han også fået den bedst mulige start på OL i Paris med tre sejre i tre kampe.

Han har ikke for alvor været presset endnu, hvorfor det bliver spændende at se, om han kan fortsætte de gode takter.

Anbefalet til dig