Viktor Axelsen taler ud om sygdom: "Der var ikke noget, jeg kunne gøre"

Af: Lucas Andreas

|

18/10/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Han forklarer nu den ærgerlige oplevelse på banen.

Lige nu læser andre også

Den danske badmintonspiller Viktor Axelsen måtte torsdag opgive sin kamp ved Denmark Open efter at være blevet ramt af sygdom.

Under anden-runde kampen mod franske Alex Lanier leverede Viktor Axelsen et dramatisk øjeblik, hvor han blev så utilpas, at han kastede op midt på banen, før han valgte at trække sig fra kampen.

Efterfølgende har Viktor Axelsen delt en opdatering med sine fans via det sociale medie X, hvor han forklarede, hvad der førte til hans beslutning.

Ifølge badmintonstjernen blev han syg efter sin første kamp tirsdag, hvilket resulterede i en søvnløs nat med ubehag. Han forsøgte alligevel at gøre sig klar til kampen torsdag, men hans helbred svigtede, da pulsen steg under spillet.

"Jeg prøvede mit bedste for at komme mig og få mig selv i en stand, så jeg kunne spille i går. Men da jeg begyndte at spille, og min puls steg, begyndte jeg at føle mig meget utilpas, og der var ikke noget, jeg kunne gøre for at forhindre det," forklarer Viktor Axelsen i opslaget.

Trods skuffelsen over ikke at kunne fuldføre kampen foran hjemmepublikummet i Odense, sender Axelsen en varm tak til de mange fans, der støttede ham, samt en hilsen til Alex Lanier, der nu er videre til kvartfinalerne.

Den dobbelte OL-guldvinder håber, at sygdommen blot er en mindre virus, som hurtigt kan overstås, så han snart kan vende tilbage til badmintonbanen.

Denmark Open fortsætter resten af ugen og afsluttes søndag den 20. oktober. Kampprogrammet opdateres løbende, og fans kan følge begivenhederne på TV 2 Sport og TV 2 Play.

Anbefalet til dig