Vil du eje den nye BMW Z4? Se billederne her

Til marts næste år kan du få fingrene i den nye BMW Z4. De første billeder er nu offentliggjort.

Mest læste i dag

BMW har en lang og traditionsrig historie med ikoniske roadstere. Og nu fortsætter succeshistorien med den helt nye BMW Z4. De første officielle billeder af den produktionsklare bil er nu offentliggjort og viser en klassisk sportsvogn med et futuristisk design.

Ved lanceringen fås bilen med tre forskellige benzinmotorer og ottetrins Steptronic automatgear: BMW Z4 M40i med 340 hk, BMW Z4 sDrive30i med 258 hk og BMW Z4 sDrive20i med 197 hk.

Den tosædede sportsvogn har elektrisk stofkaleche, hvilket har givet dobbelt så meget plads i bagagerummet i forhold til forgængeren; 281 liter. Kalechen åbnes på 10 sekunder og op til 50 km/t.

Det stive karrosseri og de optimerede aerodynamiske egenskaber skaber det ideelle grundlag for en sportslig og dynamisk køreoplevelse. Dette understøttes ligeledes af en 50:50 procents vægtfordeling, lavt tyngdepunkt og en akselafstand på kun 2.470 mm (26 mm kortere en forgængeren).

Bilen er 4.324 mm lang (+85 mm), 1.864 mm bred (+74 mm) og 1.304 mm høj (+13 mm).

Det helt nye, digitale BMW Live Cockpit Professional giver mulighed for individuel tilpasning og er designet til altid at give føreren den rigtige information på det rigtige tidspunkt.

Paris Motor Show i oktober danner rammen for den officielle verdenspremiere og lanceringen er i marts 2019.

 

 

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig