Vil I have mere Anders og Torben – så må I betale

21/01/2020

Nanna Christina Smidt

Foto: TV2
Hvis vi vil have flere afsnit med de populære tv-tvillinger Anders og Torben, så må TV2 til at punge ud. De to tvillinger melder nemlig ud, at det kræver meget af deres tid. Derfor kan de kun nå at medvirke i to programmer om året.

Mest læste i dag

To afsnit om året virker ikke af meget, men ifølge tv-tvillingerne Anders og Torben, så tager det for meget af deres tid, og så længe, at de ikke bliver betalt, så har de kun tid til at lave to afsnit om året.

Igen kun to afsnit

Tv-tvillingerne er efterhånden fast inventar på TV2, og de vender da også tilbage på skærmen næste år, men igen kan man følge dem i to afsnit. Det skriver Ekstra Bladet.

Tvillingerne Anders og Torben er kendte for at leve et identisk liv, og de giver hvert år danskerne mulighed for at se, hvad der er sket det seneste år. I år er en af nyhederne, at også Torben har fået en Thailandsk kæreste, og i seneste program var tvillingerne ude og kigge på hus i Thailand.

Tvillingerne er efterhånden blevet 49 år, så det er også ved at være tid til at flytte sammen med deres kærester, men der er flere ting der skal falde på plads for at, det kan lade sig gøre.

Foto: TV2 - Tvillingernes kærester Don og Nam

Penge på bordet

Anders og Torben kan godt lide at lave programmerne, men de føler samtidig, at der ikke er tid til mere, selvom seerne gerne vil se mere til tv-tvillingerne. 

”Vi kan nok ikke nå op på mere end de to afsnit om året - ellers skal der i hvert fald til at være nogle penge i det, så vi kan sige vores arbejde op og lave det fuld tid,” siger Torben til Ekstra Bladet. Han siger, at de ville sige ja, hvis de fik tilbuddet, da det kunne være sjovt for dem.

70 timer

Hvert program varer kun en halv time, så man kan måske fristes til at tænke, at det ikke kan tage lang tid at optage, men Torben fortæller, at der er også er rigtig meget materiale, som ikke bliver brugt.

”Der går jo rigtig mange timer med at lave sådan en udsendelse, så det skal jo også hænge sammen. Sidst vi regnede på et afsnit, var der til en 28 minutters udsendelse gået over 30 timer med optagelser. Vi skal have det passet ind med vores arbejde, og så begynder det pludselig at blive mange timer. Vi bruger jo også tid på at stille op og den slags, så der bliver hurtigt brugt mellem 50 og 70 timer på én udsendelse. Og vi skal jo også have fri engang imellem,” forklarer Torben.

Tvillingerne bruger samtidigt tid på Youtube, så hvis man ikke kan få nok af dem, så kan man altid følge dem der.

Foto: TV2. Tvillingerne hygger med kæresterne Don og Nam i Thailand.

100 års fødselsdag

Seerne kan dog godt gøre sig klar til mere Torben og Anders. Torben kan nemlig afsløre, at der er to afsnit mere på vej. Til oktober holder de nemlig fælles 100 års fødselsdag. Det lyder som en spændende fest, men om den holdes i Thailand eller Holstebro vil de ikke afsløre endnu, men man kan forvente at se de nye afsnit i starten af 2020.

 

Anbefalet til dig