Vil 'redefinere sin identitet': Meghan Markle med vovet karrieretræk

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Meghan Markle, hertuginde af Sussex, er klar til at 'redefinere sin identitet' med et vovet karrieretræk.

Lige nu læser andre også

Meghan Markle har sammen med prins Harry besluttet at kaste sig over en filmatisering. Det kan give hende den perfekte platform til at 'demonstrere sine talenter' og 'redefinere sin identitet'.

Den amerikanske tidligere skuespillerinde har været hovedperson i flere kontroverser i de seneste år. Efter hun og prins Harry valgte at løsrive sig fra de royale pligter, er forholdet til den britiske kongefamilie kun blevet forværret.

Men nu er der forlydender om, at Netflix samarbejder med parret om en filmatisering af bogen 'Meet Me At The Lake'.

Bogen er skrevet af den canadiske forfatter Carley Fortune, og berører emner som sorg, familieforhold og selvstyrkelse, skriver Newsweek.

Og har man fulgt med i fejden mellem den britiske kongefamilie og Sussex-parret, harmonerer mange af bogens temaer faktisk med deres egne oplevelser.

I bogen er der tilmed en af karakterens, der mister sine forældre i en bilulykke. Det minder skræmmende meget om prins Harry frygtelige oplevelse i barndommen, hvor han mistede sin mor, prinsesse Diana, i en bilulykke.

Hverken Netflix eller Harry og Meghan har meldt noget ud, efter rygterne er begyndt at svirre. Men Carley og hendes forlag ser dog ud til at have bekræftet, at filmen er på vej.

"Jeg er så begejstret for at arbejde sammen med Netflix og Archewell om at bringe 'Meet Me At The Lake' til skærmen," sagde hun til Vogue.

"Hovedkarakterernes kærlighedshistorie er tæt på mit hjertet, og jeg kan ikke forestille mig et mere perfekt partnerskab."

Det nye projekt vil være det første fra prins Harry og Meghan Markle, der ikke er en dokumentar. Ifølge ekspert Mark Boardman er dette kun en fordel, da det vil hjælpe dem med at genopbygge deres renommé.

"I betragtning af hendes baggrund inden for skuespil og hendes tidligere kendskab til underholdningsindustrien, kunne dette give hende en platform til at demonstrere sine talenter og redefinere sin identitet i denne nye kontekst," siger Boardman til Newsweek.

"Enhver bevægelse væk fra offentlige kontroverser, er i den rigtige retning for Meghan og Harry. Og det er et nødvendigt gennembrud."

"Mens parret navigerer i dette nye projekt, vil de måske opdage nye måder at dele deres perspektiver og udviklet sig inden for underholdningsindustrien."

Anbefalet til dig