Vil snyde sig til vaccine: Tropper op udklædt som ældre damer

Nyheder
Foto: Shutterstock
De to kvinders fupnummer nåede dog at blive gennemskuet.

Lige nu læser andre også

Vaccinen mod coronavirus er på alles læber. Der er forskellige holdninger til den, mens nogle ikke vil vaccineres - så er der andre som vil gøre næsten hvad som helst for at få det eftertragtede stik. 

Herhjemme er vaccinationerne godt i gang, men der er stadig et stykke vej og mange venter lige nu på, at få en besked om, hvornår det er deres tur. Også i udlandet er vaccinationerne begyndt, men også her må folk væbne sig med tålmodighed. Men for nogen, kan ventetiden åbenbart virke lang - alt for lang. 

To kvinder fra Florida gik til yderligheder, da de er under 65 og vaccinen lige nu er forbeholdt personer netop over 65 i solkinsstaten. Det skriver The Washington Post.

En aldersgrænse skulle dog ikke stoppe de to kvinder. 

Iført forklædning som kyse, handsker og briller, satte de to "bedstemødre" kursen mod vaccinestedet. 

Kvinderne har tilsyneladende haft heldet med sig med et fupnummer før, for på deres vaccinekort fremgik det, at det var kvindernes tur til at få det andet stik. 

Forsøgte sig med fars ID 

Dog var der noget sundhedspersonale der var opmærksomme og opdagede at kvindernes fødselsdatoer på deres kørekort, ikke hang sammen med aldersgrænsen for vaccinen.

De to kvinder var nemlig kun 34 og 44 år. 

Vaccinen er særdeles eftertragtet i Florida og det er sundhedspersonalet helt klar over.

"Det er den mest eftertragtede vare, der findes lige nu, så vi skal være varsomme," lyder det fra Raul Pino, der er sundhedsdirektør i Orange County. 

Kvinderne blev smidt ud - og det var uden det andet stik i armen.

Det er ikke første gang, at der er personer der forsøger at snyde sig til en vaccine. Sundhedsdirektøren kan også berette om en ung mand, der havde samme navn som sin far - han forsøgte også at snyde ved at bruge sin fars ID.

 

Anbefalet til dig