Vild aften: Heldig dansker bliver mangemillionær

20/03/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Gårdsdagens Lotto trækning bød på årets anden vinder af førstepræmien i Joker.

Mest læste i dag

Weekenden blev formentlig en hel del bedre for en heldig dansker efter aftenens Lotto trækning. Den heldige vinder kan nemlig nu kalde sig mangemillionær efter at have ramt plet på de syv helt rigtige tal i Joker. Joker er et tillægsspil i Lotto, der kan tilkøbes for 10 kroner per kupon.

Vinderen havde købt sin kupon i SuperBrugsen Bjæverskov og bliver nu svimlende 8.902.665 kroner rigere.

Der var ingen vinder af hovedpræmien i Lotto for tredje uge i træk. Næste uges pulje stiger derfor til hele 16 millioner kroner.

Tre nye millionærer lørdag aften
Udover den store vinder i Joker, blev der også fundet to vindere af Millionærgarantien. For vanen tro skal der også findes to vindere af Millionærgarantien, når der hver lørdag bliver trukket lod om 2x1 million kroner blandt alle spillede rækker.

  • Den første vinder af Millionærgarantien havde spillet med via mobilen og er fra Faaborg-Midtfyn Kommune.

  • Den anden vinder af Millionærgarantien havde købt sin kupon i SuperBrugsen Fensmark.

”Det er en stor glæde at være med til at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge. Vinder man et større beløb hos os, bliver man tilbudt særlig rådgivning, så vi sikrer, at man får en god start på livet som millionær – eller mangemillionær,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil i en pressemeddelelse.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne