Vild gevinst: I aften kan du vinde over 550 millioner kroner

Af: Thea Andersen

|

28/07/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Hvad ville du gøre, hvis du vandt 551 millioner kroner? Måske en heldig dansker kan stå over for det dilemma efter aftenens Eurojackpot trækning. Alt det kræver er at ramme de fem vindertal og to stjernetal.

Lige nu læser andre også

Nul, nul, nul, nul, nul, nul, nul, nul og nul.

Så mange vindere af førstepræmiepuljen har der været ved de ni seneste trækninger i Eurojackpot: Imens er puljen bare vokset og vokset, og derfor er der over en halv milliard gode danske kroner i puljen ved aftenens trækning, skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

”Man siger jo, at forventningens glæde er den største, og vi må da også indrømme, at vi her hos Danske Spil elsker de her høje puljer, hvor spændingen nærmest er uudholdelig ved trækningerne hver tirsdag og fredag. Men på den anden side, så er det jo også forløsningen, som vi alle venter på, og nu synes vi efterhånden, at det må være tid til, at vi finder en vinder. Og meget gerne en fra Danmark ligesom sidste sommer,” siger Malene Mølgaard, administrerende direktør hos Danske Lotteri Spil, som står bag Eurojackpot i Danmark.

Sidste gang en heldig vinder fik prikket hul på Eurojackpots førstepræmiepulje var 23. juni, hvor førstepræmien på helt utrolige 750 millioner kroner blev vundet af en tysker – lige syd for grænsen.  Ugen efter startede puljen forfra på 63 millioner, og siden er den bare vokset og vokset, så den nu igen er oppe i de højere luftlag, til en skønsom blanding af spænding og frustration.

FAKTA:

Ni trækninger uden vinder er ikke rekord: Fra 16. september 2022 til 4. november 2022 var der i alt 16 trækninger uden vinder: Den 8. november 2022 blev førstepræmiepuljen på 750.000.000 kroner vundet af en sehr glücklich tysker.

Om Eurojackpot

Eurojackpot er det store lotteri, hvor deltagere siden 2012 har kunnet drømme om at vinde de allerstørste præmier. Der er trækninger hver tirsdag og fredag, og puljen varierer fra minimum 63 millioner kroner til maksimum 750 millioner kroner. Den højeste, danske gevinst blev vundet i sommeren 2022, hvor en Eurojackpot kupon købt i Meny i Blåvand således gjorde en heldig dansker 750 millioner kroner rigere.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig