Vild Lotto-weekend: I dette område var der ekstra meget held

Af: Ida Hansson

|

28/08/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Særligt ét område blev i weekenden begunstiget af lykkens gudinde.

Mest læste i dag

Fredag og tirsdag aften, da der skulle udtrækkes vindere i Eurojackpot, gik førstepræmien desværre ikke nogen af dagene, men heldigvis er det ikke kun førstepræmien, man kan blive millionær af i det store lotteri.

En heldig dansker ramte nemlig tirsdag en delt andenpræmie på intet mindre end 2.044.182 skattefri kroner. Vinderen spillede med via sit PLUS abonnement og kommer fra en mindre by nordvest for København.

En anden dansker var heldig at vinde en stor tredjepræmie på 1.729.239 kr. skattefrit - og havde købt sin vinderkupon hos Min Købmand, Trædrejerporten i Hvidovre.

Samtidig stiger førstepræmiepuljen i Eurojackpot til 126 millioner kroner til næste trækning på tirsdag.

Festen fortsatte lørdag aften, hvor Lotto som vanligt skabte to nye millionærer via Millionærgarantien (som nu skifter navn til Millionærchancen - men fortsætter med fast at sikre to milliongevinster hver lørdag aften). 

  • Den ene heldige vinder af millionen havde købt sin kupon i SuperBrugsen i Vinderup - og havde en yderligere gevinst på 60 kr.

  • Den anden nybagte millionær købte sin vinderkupon hos Kvickly i Brøndby.

Om vinderne blot var forbipasserende eller lokale vides ikke. Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

Vindertal Eurojackpot, 22. august:

8, 40, 41, 46, 47

Stjernetal Eurojackpot, 22. august:

3, 11

Vindertal Lotto, 28. august 

2, 3, 4, 15, 17, 21, 27 

Tillægstal Lotto, 28. august

20

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig