Vild med dans afslører ny danser på gulvet

Nyheder
Foto: Shutterstock
Seerne kan se frem til, at der den 5. december kommer en helt ny danser på gulvet.

Mest læste i dag

Måske har du set hende før, det har du hvertfald hvis du var en af dem, som så Den vildeste danser tidligere i år. Her dansede 11-årige Olivia nemlig afsted med sejren.

Siden konkurrencen har hun danset hver eneste dag og den 5. december bliver ingen undtagelse, for her skal hun danse i Vild med dans. Udover pengepræmien på 100.000 kroner, var en optræden i Vild med dans, nemlig også en del af præmien. 

Yngste deltager 

Olivia var endda den yngste deltager i konkurrencen og nu skal den unge pige altså danse igen, denne gang i Vild med dans. Det skriver Her & Nu.

I Den vildeste danser havde Olivia Silas Holst som dansekaptain, hvor de to dansede sig vej til finalen. 

Olivia danser både hiphop, moderne og disco - men hun har endnu ikke afsløret hvad hun skal danse i Vild med dans den 5. december. Det må man stadig vente i spænding på. 

Måske har nogen allerede bemærket at den 5. december er en lørdag - og det er nemlig korrekt, at Vild med dans fra den 5. december sendes om lørdagen i stedet for fredag. Sådan vil det være resten af sæsonen.

Du kan se Olivia danse i Vild med dans på TV 2 kl. 20.00 lørdag den 5. december. 

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig