‘Vild med dans’-deltager deler vigtigt budskab efter stor sorg

09/09/2021

Mathias Busekist

Foto: Shutterstock
Nydanseren havde svært ved at se, hvordan hun nogensinde skulle blive glad igen.

Mest læste i dag

Ti uger.

Så lang tid var Michelle Kristensen gravid, inden hun fik en spontan abort, hvilket naturligvis medførte en stor sorg i den efterfølgende tid, som tog hende lang tid om at lette, hvilket blandt andet skyldes, at hun bebrejdede sig selv for tabet.

Hun fik dog heldigvis at vide, da lægerne gjorde det klart, at hun ikke skulle bebrejde sig selv for tabet, da det aborten ikke skyldtes noget, som hun havde gjort. 

"Jeg tog mig selv i, selvom jeg jo ved rigtig meget om kost og træning, at jeg tænkte: “Gud, er det noget, jeg har spist? Har jeg gjort noget forkert? Har jeg ikke sovet nok?," siger Michelle Kristensen ifølge HER og NU

I dag kan hun bryste sig af at skulle deltage i "Vild med dans", hvor hun skal danse med Mads Vad, som helt sikkert vil betyde, at efteråret bliver en fest. Men glæden, hun føler nu, havde hun svært ved at se, hvordan hun nogensinde skulle få igen. 

Hun fortæller heldigvis, at hun gradvist fik det bedre og bedre, da hun begyndte at åbne op om sin situation, herunder med sin kæreste, som hun snakkede rigtig meget med. 

Slutteligt deler Michelle Kristensen et vigtigt budskab til alle, der er gravide eller drømmer om at blive det.

"Det er virkelig vigtigt for mig at sige, at jeg så hjertelyd, og jeg mistede et foster, men det er jo ikke normalt, at man gør det. Så hvis der er nogen, der ser hjertelyd, så er det ikke sådan, at de skal gå og frygte, om det bliver til noget. Så skal man gå all in og glæde sig, for chancen for, at det bliver til noget, er langt større, end at det ikke gør."

Nydanseren har også i sinde at gå i fertilitetsbehandling efter "Vild med dans", da hun og kæresten, Pernille Wass, er opsatte på at blive forældre.

Anbefalet til dig